Hekimoğlu - Kanal D (House M.D. Uyarlaması)

İlk bölüm iyiydi. Çakma House'u yeterince piç bulmadım. İlerleyen bölümlerde dozu artırmaları dileğiyle.

Yaw bir de sabah akşam çay içmesi yok mu iyice saçmalamışlar..

Ben şöyle kabaca izledim. Uyarlama dizi ve film yapılmasına karşı değilim ama bizim kültürümüze uymayan yapımları uyarlamak isteyince, sıkıntı oluyor işte. Mucize Doktor dizisi tamam, o bizim kültüre daha uygun ama House M.D olmaz. Ben çok uzun ömürlü olacağını zannetmiyorum.

Nasıl artıracaklar acaba? Gregory House kilisede dizi izleyen adam. :D Bizim House fazla babacan kalmış. Huysuz, yaşlı bir doktor gibi. Sarkastik değil pek.

Hastalara kötü davranma ve asistanlarını ezikleme üzerinden gidecekler sanırım. İşleri zor çünkü izleyen kitle zor. Ya kalitesizleştirip tutunacaklar ya da malum son.

Bir dönem asker dizileri yayınlıyordu her kanal.Şimdi doktor dizilerine dönüldü.Doktorlar demişken buradan Kutsi reisi ve Arslan hocayı anmak istiyorum.

Asistan seçimlerini hatalı buluyorum onun dışında gayet iyi bir yapım.. İlla güzel kız yakışıklı erkek muhabbeti oluyor Türk dizilerinde mesela asistan kızın oyunculuk çok vasat hırsız olan da o role hiç uymamış.. Belki zamanla rollerine adapte olabilirler biraz daha

Uzun zaman sonra düzenli olarak takip ettiğim ilk yerli yapım.. Oyunculuklar iyice oturmaya başladı asistan kız haricinde...Özellikle Timuçin esen alıp götürüyor diziyi tek başına şu abartı mimikleri bırakırsa tam olacak..House biraz daha depresif bir karakterdi Hekimoğlunu genelde eğlenceli yanlarıyla sunuyorlar.. Müslüm olmasaydı bu muhteşem adamı ekranlarda pek göremeyecektik adam girdiği her yapımı izlettiriyor kısa süren bir dizi vardı Gönül İşleri diye o diziyi de Timuçin sürüklüyordu..

Uzun zaman sonra düzenli olarak takip ettiğim ilk yerli yapım.. Oyunculuklar iyice oturmaya başladı asistan kız haricinde...Özellikle Timuçin esen alıp götürüyor diziyi tek başına şu abartı mimikleri bırakırsa tam olacak..House biraz daha depresif bir karakterdi Hekimoğlunu genelde eğlenceli yanlarıyla sunuyorlar.. Müslüm olmasaydı bu muhteşem adamı ekranlarda pek göremeyecektik adam girdiği her yapımı izlettiriyor kısa süren bir dizi vardı Gönül İşleri diye o diziyi de Timuçin sürüklüyordu..
katılıyorum kız asistan olmamış , orj dizide de çok sevmemiştim o karakteri ama mesela
kafayı tozutup zengin elemanla yattığı bir sahne vardı.

orjinal dizide kız house'a baya vuruktu aşkını ilan ediyordu burda bunu tam olarak vurgulayamadılar henüz.

house yüz vermeyince diğer elemanla evleniyorlardı.

Geri
Üst Alt