Hekimoğlu - Kanal D (House M.D. Uyarlaması)

katılıyorum kız asistan olmamış , orj dizide de çok sevmemiştim o karakteri ama mesela
kafayı tozutup zengin elemanla yattığı bir sahne vardı.

orjinal dizide kız house'a baya vuruktu aşkını ilan ediyordu burda bunu tam olarak vurgulayamadılar henüz.

house yüz vermeyince diğer elemanla evleniyorlardı.

Ben izleyeli epey oldu 1.5-2 sezon izlemiştim unutmuşum çoğu yeri o yönden güzel oluyor hiç hatırlamıyorum

Uzun çok uzun yıllar önce house sezonu kapattığında bende tv yi tatile gönderirdim.

Bence bizim versiyon da güzel olmuş, Hekimoğlu nun babacan tavırlarını, beklenmedik anlarda ortaya çıktığı için başarılı buluyorum. Sürekli bu tavırla olsaydı replikler, çekilmezdi.

Ama asistan kıza yazılan rol orjinal den daha saf gibi. O kadar ki, hastanenin hasta bakıcısı bile korkmadan yürür buna izlenimi veriyor.

Uzun çok uzun yıllar önce house sezonu kapattığında bende tv yi tatile gönderirdim.

Bence bizim versiyon da güzel olmuş, Hekimoğlu nun babacan tavırlarını, beklenmedik anlarda ortaya çıktığı için başarılı buluyorum. Sürekli bu tavırla olsaydı replikler, çekilmezdi.

Ama asistan kıza yazılan rol orjinal den daha saf gibi. O kadar ki, hastanenin hasta bakıcısı bile korkmadan yürür buna izlenimi veriyor.
sonraki sezondaki huntington'lı kız efsaneydi bence bakalım onun rolünü kime verecekler.

House guzeldi de

season 4 den sonra pek sarmadi nedense

İzliyoruz her hafta.
Müslüm reis izlettirirken, kıza uçan tekme atasım geliyor.
Allahsız house’dan iyi fikrimce. (y)

Geri
Üst Alt