Helal Olsun Mancini!

tartışmak istemiyorum hocamızın teknik bilgisini sizinle

kendisi karizmatik,çok yakışıklı hemide gerçek italyan saçları falan şekil. sistemden falanda anladığı söyleniyor.daha ne istiyorsunuz lütfen kilit. bikere sneijder reis sol açıkta kendi isteğiyle oynuyor hocamız öyle bişey yapmaz

:D Saygılar osman reis

manciniyi mourinho bile anlamamış.belki mancini hayranı kebapçı arkadaşlar oynadıgımız taktikleri bize ve mourınhoya anlatır ve bizde aydınlanırız.

bızım sorunumuz kraldan cok kralcı olmak işte. Mancını geldıgınde bu adam bıze yaramaz dedik burada terimci olmakla futboldan anlamamakla suclandık. Muhalefet edıyorsak bır bıldıgımız var hepımız bu formanın asıgıyız sonucta. Burada oyle kısıler var kı suan mancınıyı olumune destekler ancak yarın unal aysal mancını ıle anlasamaz ve mancını gıderse o mancını elemancını olur pizzacı olur makarnacı olur.

:D Saygılar osman reis

olm bi gol bulsak olay farklı gelişirdi diye beledim durdum ama şutumuz bile yok kaleye harbi delirdim ya.

nolursa olsun bu takımın potansiyelini farkedemeyenler büyüklüğünü anlayamayanlar olayı normal karşılıyorlar hayal kırıklığına uğrayanları sırf prim yapmak için eleştiriyorlar ya

işte onu yediremiyorum.

Alıntıma cevap gelmemiş demek ki kendi de biliyor haksız olduğunu :ka21:

Nonoşmusun nesin bize ne onun tipinden gsye manken değil taknik direktör lazım

sizi kınıyorum.

hocamızı sizin gibilere yedirmeyiz.

nolmus yanı sut cekemediysek

nolmus yanı burak ofsayta bıle dusmedyse.

mancını gıbı bır karızma bu topraklara gelır mı sanıyorsunuz siz.

mancını ıtalyandır

reistir

sacları şekildir lütfen önünden çekiliniz

olm bi gol bulsak olay farklı gelişirdi diye beledim durdum ama şutumuz bile yok kaleye harbi delirdim ya.

nolursa olsun bu takımın potansiyelini farkedemeyenler büyüklüğünü anlayamayanlar olayı normal karşılıyorlar hayal kırıklığına uğrayanları sırf prim yapmak için eleştiriyorlar ya

işte onu yediremiyorum.

bu takım çöp ,mancini ne yapsın ki diyelim o zaman yeterlidir,çöp takım juveyi eliyor ama işin ilginci

Taknik direktör şart

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

tartışmak istemiyorum hocamızın teknik bilgisini sizinle

kendisi karizmatik,çok yakışıklı hemide gerçek italyan saçları falan şekil. sistemden falanda anladığı söyleniyor.daha ne istiyorsunuz lütfen kilit. bikere sneijder reis sol açıkta kendi isteğiyle oynuyor hocamız öyle bişey yapmaz

En sevdiği balık sazanmış...

Sana gicik oldum, ana avrat kufur yedin benden

bu takım çöp ,mancini ne yapsın ki diyelim o zaman yeterlidir,çöp takım juveyi eliyor ama işin ilginci

Çöp takimdan ruh yarattı diyorlar mancini için ,yenilince de Terimin çöp kadrosu bu böyle konuşulur gider vesselam hadi CL neyse de lig elimizden kayip gitti

hirs vereni de gorduk evinde 6 tane yedirdi

kimseyi kıyaslamının anlamı yok ama çook sevilen kimilerinin taptığı,tanrı olarak gördüğü mourinho geçen sene ve bu sene gereken cevapları maç sonlarında yaptığı açıklamalarla verdi aslında.

Geri
Üst Alt