Helal Olsun Mancini!

juveyı yenerken mancının efsane takımı chelseya yenılınce FT mın çöp takımı.bız çöp takımla 2 sene şampiyon 2 super kupa 1 şampiyon lıgı ceyrek fınalı oynadık.gecen sene 10 puan farkla sampiyon olduk bu sene 8 puan gerıdeyız 25.haftada lıgden koptuk.bu bıle her seyı anlatıyor.

Mourinho hakliydi dediklerinde. ama mancini sezon ortasinda aldi bu takimi ve su an senin en onemli gordugun oyuncularin les hali olunca mancini ne yapsin? bu adamlar 2 pas yapamayacak kapasitede mi

ya bırakın savunmayı chealse ıle tokatspor maç yapsa fark yesede kaleye bır şut atardı.

Chelseayi eleyemedik. Yonetim istifa. Takimiz sanki Real Madrid/Barcelona :)

Buraya kadarmis demek. Suc kurayi ceken lanet kisi.

Mourinho hakliydi dediklerinde. ama mancini sezon ortasinda aldi bu takimi ve su an senin en onemli gordugun oyuncularin les hali olunca mancini ne yapsin? bu adamlar 2 pas yapamayacak kapasitede mi

benim en başından beri dediğim buydu, mancini niye sene ortası takım alıyor ,sene başı veya sene sonu almıyor kendi kadrosunu kurmuyor Gs menfaatleri söz konusu ise yapılması gereken buydu ama yapılmadı herkes te koca sezonu kurtardık diye sevindi, ayrıca kadro kapasitesini juve maçlarında gösterdi bence,doğru taktik ve doğru sistem ile oynamak önemli olan benim eleştirim chelsea maçı özelinde değil,fenerin halini gördükten sonra bizim şampiyonluğu göz göre göre onlara hediye etmemiz deplasmanlarda oynanan futbolun izahi yok ,çözüm neydi formsuz adamlar kesilmeliydi,sneijder gibi bir adam sola hapsedilmemeliydi, biz buraktan forvette memnun değilken bu adamdan ısrarla kanat yaratılmaya çalışılmamalıydı, maalesef bunlara önlem almadı mancini inadın da ısrar etti

Resimde ne var onu anlamadim?

Ayni adam kalemide atti siseyide tekmeledi sinirden, gulmeden once takima bunlarida yapti bunlarida eklesenize.

Isinize geldigi gibi.

Lan Terim diyorlar hala zorla ceza aldıracaklar adama.

Terim geçen sene ilk kez çıktı ŞL gruplarından. Bu sene o gruptan nah çıkardı...

Resimde ne var onu anlamadim?

Ayni adam kalemide atti siseyide tekmeledi sinirden, gulmeden once takima bunlarida yapti bunlarida eklesenize.

Isinize geldigi gibi.

Selçuk ve Burakla oynadığın sürece şişe de atarsın, tekmeye kafa da atarsın.

suçlu aradığım yok takım halinde ruhsuzduk eleyeceğimize inanç yoktu oyuncularda, kale vuruşlarında bile hızlı hareket edildiğini görmedim ben.

Drogba o frikikten sonra benim için bitmiştir sezon sonu gidebilir bir sene daha kalsın diyenleride anlamıyorum bize isim lazım değil iş yapan oyuncu lazım.

Yedekte oturan oyunculara haksızlık oluyor Mancini hala Drogba, Selçuk ve Burakta ısrarcı.

Mancini bir sezon daha kalıp kendi kadrosunu kurmalı yine başarısız olursa ozaman gönderilebilir.

Hakatten saçmalıyorsunuz bunun teknik direktör hatalarından önce takımın yaz ayından beri gelen problemleriyle alakalı mancini bunu düzeltemez Fatih Terim'in oynattığı gibi oynatıyor Sneijder'de solda oynuyor bir şansı Hamit'in sakat olmamasıydı sağ kanata destek olabiliyordu onun için Burak sadece forvette geziniyordu. Yani bu sezon Hamit'in olmayışı o işleyen gibi gözüken sistemi tamamen bozdu Mancini'nin hatası şurda bu sistemin gitmediğini görüp yeni bir sistem yaratmalıydı. Denedi de 3 5 2 oynadık ve verim alamadık ama sonra takımı bozmadan yine aynı sistemle devam etti bu konuda büyük hataları var. Devre arasında yapılan transferlerde de Telles dışında bir numara yok beklenti yapmayın.

juveyı yenerken mancının efsane takımı chelseya yenılınce FT mın çöp takımı.bız çöp takımla 2 sene şampiyon 2 super kupa 1 şampiyon lıgı ceyrek fınalı oynadık.gecen sene 10 puan farkla sampiyon olduk bu sene 8 puan gerıdeyız 25.haftada lıgden koptuk.bu bıle her seyı anlatıyor.

Biz cöp takim ile bir kere sampiyon olduk. Iki sene önceki takim cöp falan degildi. Bu 1.

2: Biz 10 puan fark ile sampiyon olduk derken? O fark sadece son haftalarda olustu. Yoksa bu sezon ile fark'i falan yok. Fark nedir peki? Gecen sezon rakiplerimiz bizden de kötüydü. Biz ne zaman puan biraksak onlar da birakiyordu.

Biz su an 49 puan ile ikinci siradayiz. Gecen sene, ayni hafta'da, 47 puan ile birinci siradaydik, tamam mi?

Surda gecen sene'yi övüp durma.

Ekli dosyayı görüntüle 12711 Helal olsun sana takıma ruhsuzluğu getirdin.Bu sene türkiye kupasını alamassak şaşırmam.Hiç kimse manciniyi savunmasın futbolcuların hatası yok demiyorum var ama bu kadar kötü futbol oynamanın tek nedeni mancinidir.Fatih terim teknik bilgisi pek fazla yok ama en azından hırs vardı adamda kendi hırsını takımada yansıtırdı.Getirdiği oyuncularda da yanlısları var ama en azından oynatıyordu oyuncuları kazanmaya çalışıyordu manciniye 10 tane transfer yapıldı hiç birinden faydalanamadı sonradan bile oyuna sokmuyor oyunculara boşa transfer ettik.

Chelseayi eleme şansımız %10 diyor mancini nasıl olsa elenme garantisi verilmiş futbolcularda neden cıkıp oynayım diyor.Teknik direktör dediğin verecek gazı oyuncuları hırslandırcak.Chelsea macında hırs olsa bile eleme şansımız yokdu cunku adamlar kadro kalitesi olarak gsden cok cok daha iyi ama en azından top oynayalım rezil bi oyun vardı.Mancini kendine benzetti takımı malak gibi yayılmış orda mac izliyor.Kötü yönetiyosun en azından saygısızlık yapma.Gs süperligin cok üstünde bi takım bunu iç saha maclarında görebiliyoruz.Taraftar futbolculara hırs veriyor deplasman maclarında bunu mancini yapması lazım.Kaç deplasman macından mancini oyuncu değiştirmeme ve oyuncu değişilikleri hatasından kaybettik.Bu hataları yapmasaydı şu anda 8 puan geride değil önde olurduk.

Bu fotoğraftaki Mancini'ye de Tugay'a da yazıklar olsun. Daha dakika 68, uzatmayla beraber 25 dakika var. Bu takım geçen sene Real Madrid'e 15 dakikada 3 attı.

Saha kenarından takımı yönetme konusunda ne Mancini Fatih Terim'in, ne de Tugay Hasan Şaş ve Davala'nın tırnağı olamaz.

Feldkamp'ın 5-6 hafta kala bırakıp gittiği ve şampiyon olduğumuz sezon takımı kondisyoner Cevat Güler bile daha iyi yönetiyordu yedek kulübesinden.

Biz cöp takim ile bir kere sampiyon olduk. Iki sene önceki takim cöp falan degildi. Bu 1.

2: Biz 10 puan fark ile sampiyon olduk derken? O fark sadece son haftalarda olustu. Yoksa bu sezon ile fark'i falan yok. Fark nedir peki? Gecen sezon rakiplerimiz bizden de kötüydü. Biz ne zaman puan biraksak onlar da birakiyordu.

Biz su an 49 puan ile ikinci siradayiz. Gecen sene, ayni hafta'da, 47 puan ile birinci siradaydik, tamam mi?

Surda gecen sene'yi övüp durma.

Geçen sene sıkıntı başta antrenör olmak üzere futbolcuların da bariz maç seçiyor olmasıydı. İhtiyacımız olan ne varsa aldık. Son 9 maçta sadece 3 puan kaybettik sebebi de kutlamalara erken başlamış olmamızdı. Maçtan önce antu ağlak hal almıştı bizimkileri geçtim şikeciler bile yenileceklere fazlasıyla inanmış vaziyetteydi.

Bu sene maç seçemiyorlar. İçeride taraftar itekliyor takımı dışarıda anadolu takımlarından beter haldeyiz. Geçen sene olduğu gibi ligin ikinci yarısında öyle 7-8 maçlık bir seri yapacak havamız da yok, hocasından oyuncusuna güven ve istek de yok.

Mancininin kenarda böyle uyuşuk olması oyuncularda etkiledi. Sahada duran oyuncunun ister istemez gözü her zaman kulübeye gider, orada böyle uyuşuk bir adam görünce motivasyonu gider oyuncunun. Şimdi Terim ile kıyaslamak istemiyorum ama 1. yarıdan sonra içeri gidildiğinde Terim bağırır çağırır belkide küfür ederdi oyuncularda ona göre 2. yarı daha iyi oynardı. Kenardan bağırması bile etkilerdi oyuncuları.

Terim'le filan eleştirmeye gerek yok. Deplasmandayız galibiyet lazım adam 75'te kadar uyuyor. 90'da oyuncu değiştirip zamana oynuyor. Maç sonu da klasikleşen açıklamalar.

Şu konuya kilit vurun. Arkandayız Mancini. Bakma sen bizim zeka küplerine.

Biz kaç haftadır söylüyoruz. Mancininin motivasyonu sıfır. Deplasman maçları bunun en büyük göstergesi diye.

Geri
Üst Alt