Helene Fischer - Atemlos Durch Die Nacht

Adem Çakar

Büyük Kaptan
Atemlos Durch die Nacht, yani diyor ki "solugum kesilmis bir sekilde yasiyorum bu geceyi", yada sevgili Ibo´nun diyecegi gibi "Dertler derya olmus ben ise bir sandal, devrilip batmisim, bogulmusum ben."
"Atemlos durch die Nacht Spür' was Liebe mit uns macht." Bu soluksuz gecen gecede hisset diyor, askin bizim ile neler yaptigini...

Helene Fischer cok hos, zarif, ve narin bir hanimefendi, "Hello again" programlari dahilinde müthis bir performans ortaya koymustur zamaninda. Tandigimiz günümüzün cogu bayan sanatcilari gibi popo kalca, meme sallamadan, nasil etkileyici, hos ve basarili bir sahne performansi ortaya koyulur dersini okutmustur kendisi o gün. Güzel bir hanimefendi, durusu kadar etkiliyeci sesi ile bana göre dünyanin sayili sanatcilarindan birtanesidir. Alman´larin genel olarak kulaga hos gelen sarkilari yoktur, ama Helene hanimefendi sahne performansi ve sesi ile Galatasaray Cimbom Forum üyelerini büyüleyecektir...

O yüzden bu güzel bayan sanatci kardesimizin, basarili performansini ayri bir konu ile sizler ile paylasmak istedim...

https://www.youtube.com/watch?v=7ZkejDqTuSM

Ich mag Helene Fischer nicht, aber sie ist echt berühmt und in aller Munde zur Zeit.

bu şarkı eşliğinde almancıları forumdan uzaklaştırma işlemlerini başlatalım

Ich mag Helene Fischer nicht, aber sie ist echt berühmt und in aller Munde zur Zeit.

Helene Fisher ist eine ausgezeichnete Sängerin mit einem hervorragenden Image... Also Arif bitte, wie kannst du eine solch klasse Künstlerin nicht mögen ? Nach meinem ermessen ist die Frau Fischer eine wundervolle Frau, mit einer atemberaubenden Stimme.

nasil da rus kani oldu farkediliyor helene fischerde

Yekta Kumanova olsaydi bu konu altinda yasanan fasizime bir son verirdi...

97.jpg

bunların foruma girmesi yasaklanırsa futbolumuz da 2 level atlar doğrusu

helene fischer güzel bir bayan arti güzel de sesi var ama bence almanca dili müzik dalinda kulaka hos gelmeyen bir dil.

bende almanyada yasiyorumda bu kadini dinleyen türk varmi acaba ,yani bu kadin sadece izlenir dinlenilmez.

Yahu güzel kardesim ben bir vatan hainin oglu da olabilirim, bunun ne önemi var ? Insanlar nerede dogucanin, yada hangi aile icine dogacagini belirleyemez bu dünyada... Hepimiz geliyoruz, sonra birlikte gidiyoruz bu hayat denen yolculukta. Kardesce yürümek varken, düsman olmak, hasim olmak niye ? Kardeslik türküsü moduna girdim birden, güzel kardesim Yekta Kumanova olsaydi, hep beraber söylerdik simdi burada... "Daglar OY OY OY, Yollar OY OY OY, Kardes OY OY OY" diye...

Kendisi memleketimizi dünya capinda güzel temsil eden nadir sanatcilardan birisidir. Biz almanlarin her sey gibi müzikdede geride olmadigini, her alanda iyi oldugumuzu kanitlar sekilde bir performans acikcasi.

Geri
Üst Alt