GSC Portal Helvacı Aday Olmaya Hazırlanıyor!

Yalmanin nesini iyi buluyorsun cok merak ediyorum. 90li yillarda Baskanlik yapmis birisi. 90li yillarla su anki futbol ekonomisi cok farkli, sartlar cok farkli. Ek olarak Yalmanin sike sürecindeki aciklamalari her zaman önümüze gelecek.

Yalmanin projeleri, hedefleri neler? Neye göre en iyisi? Yada Özgörkey neden beter? Az önce bir mesajinizi okudum, tanimadiğinizi söylüyorsun. Tanimadiğiniz birisi hakkinda beter yorumu ne kadar mantikli? Ayrica 25 yasindasin, Yalman GS baskani olduğunda yasin cok kücüktü. Neye göre bu kararlari veriyorsun merak ediyorum. Gecen gün bir konuda Terimin maasini savunmak icin Linderothtan girip Heinzten cikmistiniz. Terim taraftariyiz sanirim. Terim Aysala karsi, Aysala karsi kimse, o en iyi oluyor otomatikmen.:D

Futbolla cok ilgili abilerim, kuzenlerim var. Yalman dönemlerini hic iyi anlatmiyorlar. Venisondan girip, Marshtan Kuzmanovskiden cikiyorlar. Polat tarzinda bir yönetim olacağini söylüyorlar. Yalman döneminde GS onlari kanser ediyormus. Saftigler falan.

Abilerin, kuzenlerin sana eksik anlatmışlar.

Derwall' i Galatasaray' a gelmeye ikna eden bir adamdır Alp Yalman, o vizyona sahiptir. Jupp Derwall' in Galatasaray' a geliş öyküsünü okumanı öneririm. Hem anılarını anlattığı kitapta hem de resmi sitemizde Galatasaray Tarihi-Unutulmayanlar bölümünde "Türk Futbolunun ve Galatasaray' ın kaderini değiştiren adam" başlığı altında bu bilgilere ulaşabilirsin.

Ayrıca Feldkamp da Alp Yalman' ın başkanlığı döneminde Galatasaray' a gelmiş, UEFA ve Süper Kupa' yı kazanan kadroda yer alan Türk oyuncuların çoğu çok genç yaşlarda onun döneminde takıma katılmışlardır.

Elbette başarısız dönemleri de oldu ama öyle silik, beceriksiz, tecrübesiz, vizyonsuz bir adam değildir Alp Yalman.

Bu tip adamlar galatasaray üzerinden kendilerinin reklamını yapıyor kendide biliyor seçilemeyecegini

GT-I8190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beyler ünal Aysal birinin ismini vermiş cemal diye tanıyan var mı

Abilerin, kuzenlerin sana eksik anlatmışlar.

Derwall' i Galatasaray' a gelmeye ikna eden bir adamdır Alp Yalman, o vizyona sahiptir. Jupp Derwall' in Galatasaray' a geliş öyküsünü okumanı öneririm. Hem anılarını anlattığı kitapta hem de resmi sitemizde Galatasaray Tarihi-Unutulmayanlar bölümünde "Türk Futbolunun ve Galatasaray' ın kaderini değiştiren adam" başlığı altında bu bilgilere ulaşabilirsin.

Ayrıca Feldkamp da Alp Yalman' ın başkanlığı döneminde Galatasaray' a gelmiş, UEFA ve Süper Kupa' yı kazanan kadroda yer alan Türk oyuncuların çoğu çok genç yaşlarda onun döneminde takıma katılmışlardır.

Elbette başarısız dönemleri de oldu ama öyle silik, beceriksiz, tecrübesiz, vizyonsuz bir adam değildir Alp Yalman.
80-90li yillari 2014le karsilastiramayiz. Yalman 80lerde 90larda en fazla vizyon sahibi baskan olabilir. Artik sartlar cok farkli. Futbol yönetimi cok farkli, günün sartlari farkli. 90larda Berlusconilerin dönemiydi tek adamlik dönemi, artik tek adamlik dönemi yok. Bayerninden Realine kadar hepsi sirket gibi yönetiliyor.

Süren, GSnin en basarili baskani. Döneminde basarilari paraya dönüstüremedi. GSnin finansal krizi onun döneminden basliyor. Söylemek istediğim cok farkli dönemler. Karsilastirma yapmak saglikli sonuclar vermez.

Bana anlatilan, yapilan tek doğru isin, Feldkampin gelmesi olduğu söylendi. Zaten Feldkamp dönemi haric ligi kazanmadi. Feldkamp kadro mühendisliğinde iyi bir hoca. 2008de sifirdan iyi bir takim kurdu, ligi kazandik. Polatinda tek doğru td secimi oydu. 3 farkli kiside bana benzer seyleri anlatti Yalman dönemiyle ilgili. Polat ve Yalmanin ortak noktalari Feldkamp haricinde kötü td tercihleri ve basarisiz sezonlari.

Yalman Baskan adayi olabilir. Saygi duyarim. ama projelerini, hedeflerini aciklamali. Nasil bir GS istiyor? Bana göre, Yalman oldu bittiye getirip, GSdeki ortamdan faydalanmayi amacliyor. Projeyi birakalim, mali konularda Allah yardim eder aciklamasi yapiyor. Sizde vizyonunu övüyorsunuz.

bunlar başkan olacağına rus oligark veya arap şeyh lerinden birine satsınlar lulübü

Süren, GSnin en basarili baskani. Döneminde basarilari paraya dönüstüremedi. GSnin finansal krizi onun döneminden basliyor. Söylemek istediğim cok farkli dönemler. Karsilastirma yapmak saglikli sonuclar vermez.

Baskanligini Galatasaray armasini urunlerin uzerine koyabilmek icin kongreden izin istemekle gecirdi Suren. Izin vermiyordu agir abiler. Uefa'yi kazandigimizda alabilmis miydi ondan bile emin degilim. Bilmediginiz donemler hakkinda kulaktan dolma bilgilerle insanlari yargilamayin lutfen.

Baskanligini Galatasaray armasini urunlerin uzerine koyabilmek icin kongreden izin istemekle gecirdi Suren. Izin vermiyordu agir abiler. Uefa'yi kazandigimizda alabilmis miydi ondan bile emin degilim. Bilmediginiz donemler hakkinda kulaktan dolma bilgilerle insanlari yargilamayin lutfen.

Süren döneminde kimse bana bir sey söylemedi. O dönemleri hatirliyorum. ama söylediğiniz cok ekstra bir bilgi. Herkes bilemez, yine de özür dilerim böyle bir hata yaptiğimdan dolayi.

Süren döneminde kimse bana bir sey söylemedi. O dönemleri hatirliyorum. ama söylediğiniz cok ekstra bir bilgi. Herkes bilemez, yine de özür dilerim böyle bir hata yaptiğimdan dolayi.

Estagfurllah, ozur ilenecek bir durum degil ama her donemin kendi icinde zorluklari var. Genelde yorum yapilirken o zorluklar unutulup yapilamayanlar ya da eksik yapilanlar hatirlaniyor.

Bir de sirketlesme surecinde "ya hisseleri Ali Sen alirsa" diye bir sey cikmisti. O konuda da laf anlatmak icin bayagi ugrasmisti Suren.

Geri
Üst Alt