Helvacı Futbol Gündemi'ne Konuk Oldu

Cevap: Helvacı Futbol Gündemi'nde l 15:00'de CANLI

Aynen öyle. Karsi olmamin en büyük sebebi de bu. Hicbir gücü, baglantisi olmayan bir avukat gelecek koca Galatasaray´in Baskani olacak. Hadi canim

Turkiyede ne iş yapıosan yap tanınırlıgın ve baglantıların kadarsındır.Bu iş Kulup başkanlıgında da boyledir.Fenerbahce bunu cok iyi kullanır aziz ve yonetimdeki nihat ozdemir le ali koç cok guclu isimler.Bizim başkanımızda yonetimimizde fenerin yonetimiyle başabaş hatta onde olması gerekmektedir cunku en buyuk rakibimiz onlardır.Şoyle dusunun helvacı başkan olsa bizim başkanımız fenerin yonetimindeki ali koc ve ozdemir gucunde bile olmuyor azizi saymıyorum bile ama aysal oyle degil ve yonetimide tabiki..

canaydin'dan da beklediler cok büyüktü. adam 40 bos adam transfer etti.

bence cok fazla aysal'a odaklanmayin. tarafsiz olmaya gayret edin. helvaci'nin kötü imaji oldugu asikar.

ama objektif ve tarafsiz bakmak lazim.

aysal'da öyle sizin dediginiz gibi kendi parasini sacmayacak. sonucta harcanan kulübün parasi olacka.

kim daha akilli ve zeki hareket edecek ise onu desteklerim.

helvaci su konuda hakli: seneye 100m harcamaya gerek yok. ilk 2 ve CL hedef. ondan sonra 3-4 cok saglam takviye ile dengeli bir sekilde saglam bir kadro kurulur.

En önemlisi su bence:

Futbol akli yabanci olacak, cünkü Galatasaray´i tanidiktan sonra plan yaptilar dedi. Demek ki Türkiye´yi hic tanimiyorlar. Türkiye´yi tanimayan bir adamin, kim olursa olsun, TD´nin de üstünde olmasini, plan proje yapmasini dogru bulmuyorum. Kendisine göre dogru planlamadir, Türkiye´ye öyle ters gelir ki batariz yine. Cok riskli.

Helvacı'dan hodri meydan!

Galatasaray başkanlığına aday olan isimlerden biri olan Mehmet Helvacı, Lig TV’de yayınlanan Futbol Gündemi programına katıldı.

Mehmet Helvacı, aynı programda bir süre önce diğer başkan adayı Ünal Aysal’ın kendisiyle ilgili bulunduğu söylemlere yanıt verdi.

Ünal Aysal, Helvacı’nın kendisi hakkında ortaya attığı ‘Galatasaray’dan para kazandı’ iddiasına, “Böyle bir şey yok. Ben Galatasaray’dan para kazanmadım. Böyle bir belge varsa görmekten memnun olurum. Ayrıca ben bugüne kadar hiçbir çalışanımdan özür dilemedim” şeklinde cevap vermişti.

Helvacı, bu sözlere karşılık olarak, “Bu belge şu an elimde yok ancak 1 hafta içinde elimde olacak. Bunu sizlerle paylaşmaktan memnun olurum. Hatta bir program daha yaparsak iyi olur. O programda Sayın Ünal Aysal’ın bulunmasına da sıcak bakarım. Ayrıca ben kendisinin bir çalışanı olmadığım için benden özür dilemesinde bir engel veya sakınca yok. Benden dileyeceği özürden ziyade Galatasaray camiasından özür dilemesi daha önemlidir” dedi.

Biz Adnan Polat´a bile gücsüz filan diyorduk ama belli bir gücü vardi aslinda Polat´in. Holding, sirket, baglantilar vs. Helvaci´yi kukla gibi oynatirlar valla. Helvaci da cikar hukuken ayip ediyorsunuz filan der herhalde :D

onun da akli var ama ...:)

az para ve cok akil ile, cok paran ve az aklin olmasindan daha ileri vararsin...

p.s. suan isteyim...detayli bir sekilde aciklamalari okudugum an daha iyi bir degerlendirme yapacagim :D

Siz Yonetimi sadece Futbolda basarili olak mi diye seciyorsunuz?

Benim Adnan Polata karsi olan neferetim 15 ocakta Galatasarayliya yapilanlardir

Esas olan budur bunu koruyan baskan azicik sabirla Galatasarayda bir cok basariyi elde eder

Siz Yonetimi sadece Futbolda basarili olak mi diye seciyorsunuz?

Benim Adnan Polata karsi olan neferetim 15 ocakta Galatasarayliya yapilanlardir

Esas olan budur bunu koruyan baskan azicik sabirla Galatasarayda bir cok basariyi elde eder

15 ocak da cok cok önemli bir nedendir tabiki, futbol da cok cok önemli bir nedendir. Kovulmayi haketti kovuldu.

canaydin'dan da beklediler cok büyüktü. adam 40 bos adam transfer etti.

bence cok fazla aysal'a odaklanmayin. tarafsiz olmaya gayret edin. helvaci'nin kötü imaji oldugu asikar.

ama objektif ve tarafsiz bakmak lazim.

aysal'da öyle sizin dediginiz gibi kendi parasini sacmayacak. sonucta harcanan kulübün parasi olacka.

kim daha akilli ve zeki hareket edecek ise onu desteklerim.

helvaci su konuda hakli: seneye 100m harcamaya gerek yok. ilk 2 ve CL hedef. ondan sonra 3-4 cok saglam takviye ile dengeli bir sekilde saglam bir kadro kurulur.

Su an icin o koltuga yonetim kurulu ile birlikte yakisacak yek isim Aysal Baskandir

Aksini idaa eden var mi?

15 ocak da cok cok önemli bir nedendir tabiki, futbol da cok cok önemli bir nedendir. Kovulmayi haketti kovuldu.

Tabiki de Spor Klubuyuz

Galatasarayi ilk sevmeme gonul vermeme sebeb olayt Futbol olmusdur

Zaten futbolda basarili olmak icin egilmeyen bukulmeyen bir Yonetim lazimdir

Egilip bukulmyen yonetim

Galatasaraya Galatasarayliya deger veren Baskan zaten basariyi getirecekdir

Tabiki de Spor Klubuyuz

Galatasarayi ilk sevmeme gonul vermeme sebeb olayt Futbol olmusdur

Zaten futbolda basarili olmak icin egilmeyen bukulmeyen bir Yonetim lazimdir

Egilip bukulmyen yonetim

Galatasaraya Galatasarayliya deger veren Baskan zaten basariyi getirecekdir

Bu kaosu baslatan 15 Ocak´tir zaten. O olay yasanmasaydi belki taraftarlar isyan edecekti futbol yüzünden filan, ama camia böyle ayaklanmayacakti. Biz o gün cok önemli birsey kaybettik. Paralarla ölcülemez bu. O gün bizim onurumuz yok oldu. Camia bu onuru geri kazanmak icin hakli olarak ayaklandi ve Polat´a gereken dersi verdi. Linc ettiler beni diyor, ama gercek anlamda da linc edilmeyi haketmisti Polat. Kimse kusura bakmasin. O onuru geri kazanmak belki de yillarimizi alacak, kimse bunun farkinda degil. Öyle kolay degil bu isler. Inanilmaz yipratildik

saka maka baydim ben helvaciyi dinlemekten:)

unal aysal cik bisey anlat artik

somut olsun artik secim zamani belli

acabali macabali bir muhabbet istemiyoruz

Anladın mı İmaj'ın ne anlama geldiğini? Özellikle GS Başkanı olur omaz zırt pırt çıkmayacak ekrana. Plak gibi kendini tekrar etmeyecek. Etkinliği, yaptırımı kalmıyor zamanla. (En yeni Örneği: Polat) Toplumda, futbol camiaında saygınlık sahibi olmak o kadar kpolay bir şey değildir. O saygınlık çok değerlidir. Gerektiğinde konuşursan, herkez senin de şu an düştüğün durum gibi ağzının içine bakar hale gelir. Konuştun mu etki yaratır.

Senin bir anda doğan şu Helvacı aşkının kısa süreceğinden emindim zaten:)

Anladın mı İmaj'ın ne anlama geldiğini? Özellikle GS Başkanı olur omaz zırt pırt çıkmayacak ekrana. Plak gibi kendini tekrar etmeyecek. Etkinliği, yaptırımı kalmıyor zamanla. (En yeni Örneği: Polat) Toplumda, futbol camiaında saygınlık sahibi olmak o kadar kpolay bir şey değildir. O saygınlık çok değerlidir. Gerektiğinde konuşursan, herkez senin de şu an düştüğün durum gibi ağzının içine bakar hale gelir. Konuştun mu etki yaratır.

Senin bir anda doğan şu Helvacı aşkının kısa süreceğinden emindim zaten:)

ne alakasi var

benim icin helvaci onde

baydigim helvaci degil secim muhabbetinin tek tarafli olmasi

diger taraftan ne bir proje duyduk ne bisey

adam renk secimine bile tesrif etmedi

eger bundan sonraki programdada somut projelerden bahsetmiyorsa hic isim olmaz aysalla

Serdar Burak kardes, senin Helvaci ne diyor böyle ya? :) Türkiye´ye göre kadro kuracagim diyor :) Stratejisi dogru mu? :D Senden duymak isterim

Serdar Burak kardes, senin Helvaci ne diyor böyle ya? :) Türkiye´ye göre kadro kuracagim diyor :) Stratejisi dogru mu? :D Senden duymak isterim

cok dogru

sacma sapan admalar pesinde kosmaktansa ilk sene fizige dayali bir kadro kurup bir yada iki iyi oyuncu takviyesi ile once sampiyonlar ligine gitmeliyiz

sonra ise ikinci bir kortizon asisi ile gelecek sene asil kadroyu kurmaliyiz

ama tabi forumumuzda bu konumdan iki gunde siyrilacagimizi dusunen insanlar dolu oldugu icin durum farkli

evet 5 yildiz alacagiz hemen sampiyon olacagiz

hele sivas deplasmanindaki karli sahada bizi onlar kurtaracak falan filan feshmekan

Helvaci: "Hedefim Galatasaray'i Premier League'e tasimak"

Kim başkan olacak?

Herkes bana soruyor; kim başkan olacak diye.

Ben de sorana soruyorum; sence kim olacak?

Polat diyenler; Fatmagül'ün Suçu Ne'ciler…

Helvacı diyenler; Karadağlar'cılar

Kıran diyenler; Öyle Bir Geçer Zaman ki'ciler

Aysal diyenler; Muhteşem Yüzyıl'cılar…

Osman Tanburacı

Yahu anlamıyomusunuz ligtv bile aysalın karşısına şansalla helvacının karşısına bahri yle cıkıyor.Daha neyi konusuyorsunuz?

Geri
Üst Alt