Hemen Bein Sports İptali!

Özgür Özel

Aslan Üye
- Tugay Kerimoglu Yayıncı kuruluştaki baskiya ve Galatasaray düşmanlığına dayanamayip istifa etti. (lale ortanın cirit attığı ve tehdit ettigi yayıncı kuruluş)
- Yayinci kuruluş, özetlerden haksizliga ugradigimiz pozisyonlari çıkarıyor.
- Mac içersinde pozisyonlarimiz lehimize ise ya cok geç veriliyor Var ile koordineli şekilde yada sadece bir kere gosteriliyor. Maksat Var'i olaya mudahil etmemek. Çünkü Var bir süre sonra karisamiyor pozisyonlara. Yarin birgun birsey olursa goruntu gec geldi kural boyle diyerek isin icinden siyrilmak için. Bazende hiç gosterilmiyo. Rakibin lehine ise tüm acilardan defalarca kez ve anında gösteriliyor.
- Yayıncı kuruluş mac sonu programinda, simdiye kadar sadece Galatasaray maci hakkinda hakem ile ilgili konuşuldu. Buda Galatasaray lehine yapılan tek hataydı. Aleyhine yapılan onlarca hata ve haksızlık asla konu bile edilmedi.
- Güntekin Onay denen fanatik besiktasli eleman mac sonu programinda tuttuğu renklere ve Galatasaray nefretine göre programi yonlendiriyor.

Bunca şeylere sessiz kalıp Bein Sports aboneligine devam eden Galatasaraylilar haksızlık karsisinda dilsiz seytandir. Bu igrenc olusuma para kazandiran Galatasaraylilar sadece seyircidir taraftar değildir...

Son düzenleme:
Ben sosyal medya kullanmıyorum. Lütfen takımını kurtarmak isteyen bir Galatasarayli twitterda şu başlığı açsın ve destek olalım.

3 sene once iptal ettim zaten bu isler oyle cok etki birakmiyor yapilmasi gereken uluslararasi arenada uefa ve fifa hesaplarini da taglayip bir kampanya baslatmak bu yapilanlari videolarla ifsa edip ligimizin sikeciler tarafindan isgal edildigini duyurmak

3 sene once iptal ettim zaten bu isler oyle cok etki birakmiyor yapilmasi gereken uluslararasi arenada uefa ve fifa hesaplarini da taglayip bir kampanya baslatmak bu yapilanlari videolarla ifsa edip ligimizin sikeciler tarafindan isgal edildigini duyurmak
Tüm taraftar organize olursa baya bir etki yapar. Bireysel Pek etki yapmaz renktaş. Topluca hareket etmeliyiz. Birileri sosyal medyaya bunu taşımalı

Tüm taraftar organize olursa baya bir etki yapar. Bireysel Pek etki yapmaz renktaş. Topluca hareket etmeliyiz. Birileri sosyal medyaya bunu taşımalı
bu sekilde pek organize olunabildigini gormedim ben asil yapilmasi gereken secimleri isaret edip muhalefet liderlerine yanasmak.

galatasaraydan birileri haber ucuracak kemal kilicdaroglu ile bulusma talep edildi diye

bak o zaman nasil tutusuyorlar..

Değerli vekilim her zamanki gibi haklı

1680903098217.webp

bu sekilde pek organize olunabildigini gormedim ben asil yapilmasi gereken secimleri isaret edip muhalefet liderlerine yanasmak.

galatasaraydan birileri haber ucuracak kemal kilicdaroglu ile bulusma talep edildi diye

bak o zaman nasil tutusuyorlar..
Hocam seçim ile ilgili iş karışık. Ona kimse suan cesaret edemez. Zaten biz bu işi başlatirsak para kaybı siyasette istemez. Bu sayede belki birilerinin dikkatini cekerde biseyler değişir. Ben etki yapacağına inanıyorum. Yeterki bu eylem ses getirsinn

Var dakilerin bir savunması var arkadaşlar ellerinden almamız lazım. Var geç gelen pozisyonlara karışmıyor. Beinde yayını yönetenler bilerek geç veriyor. Var kendine karışamamak için bahane buluyor. Dava açsan bile sıyrılirlar işin içinde. Bu kurnazca düşünülmüş birsey. Yayıncı zamanında verirse görüntüleri hiç yoktan Var karışmak zorunda kalır bazı pozisyonlara bu yüzden bu işi yapmamız lazım. Hersey bir kıvılcım ile başlar unutmayın. İyi organize olursak neden olmasin

Yıllardır yapılan ancak hiçbir işe yaramayan pasif eylem

Tek eksik sosyal medyaya taşımak. Bende olsa yapardım. Birileri yapsın şunu bence karşılık bulcak. Hashtag trend olursa bak nasil oluyormuş. Bir anda herkes destek verir zaten

Bu konu burda duruyo. Bu gece yarın illaki birileri görüp taşır bunu sosyal medyaya. Artık biseyler yapma zamanı geldi. 30m Galatasarayli bir sürü bein abonesi var. Hepsi şikayetçi yayıncıdan yukarıdaki sebeplerden ötürü. Yarısı destek olup iptal etsin bak neler değişiyor..

Çünkü sadece forumla sınırlı kaldı. Sosyal medyaya taşıyın o zaman organize olalım ise yarasin. Şuan muhalefet olmak yerine herkes destek versin tam zamanı.
Sosyal medyada ta 12 yılından bile yapılıyordu. Biz de kapatmıştık. Bu işler böyle olmaz maalesef.

Twitter üzerinden iptal diye hashtag başlatılırsa etkisi olacağını düşünüyorum. Bu ülkede açık ara en çok taraftarı olan takım bizi bize karşı böyle yapamayacaklarını bir kez daha göstermek lazım.

Sosyal medyada ta 12 yılından bile yapılıyordu. Biz de kapatmıştık. Bu işler böyle olmaz maalesef.
Suanki kadar ayyuka çıkmamıştı işler hiçbir zaman. Şuanda ki göreceğin destek ile o zamanki aynı değildi. Var sistemi yoktu o zaman mesela. Yada sosyal medya suanki kadar etkili değildi. Yayıncı Var arasında görüntünün erken yada gec gelmesi muhabbeti de yoktu o zaman. O zamanlar hakemlerdi olay sadece. Yayinci kuruluşun bir etkisi yoktu simdi oyle değil. Ayrica destek vermeyeceksen lütfen eleştirme biseyler yapmaya çalışanlara musade edelim..

Son düzenleme:
Son cirpinislarimiz is bize kaldı arkadaşlar. Umarım birileri sosyal medyaya taşır bunu. Ben bu tiyatroyu izlemeye devam etmek istemiyorum. İnsana kötü şeyler düşündürüyor. Birileri fitili ateşlesin sonrasına bakalım. Kim bu işlerde iyise taşısın sosyal medyaya. Musteriyiz haklıyız istemiyoruz böyle olmasını. Gayet doğal bir hak talebimiz suç değil günah değil. Böyle düşünüyoruz ve iptal hakkımızı kullanıyoruz

Trio da resmen mhkya salladılar denız çoban ve bülent yıldırım. Şaşırdım açıkçası deniz çoban yargı dağıttı şimdi ki programda resmen .

Geri
Üst Alt