Gökhan Sarıca
Aslan Üye
- 15 Ağustos 2019
- 9.564
- 6.646
- 718
Kondisyon durumuna bağlı bayadır maça çıktığı yok.Fener maçında forma giymesi mümkün mü?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Kondisyon durumuna bağlı bayadır maça çıktığı yok.Fener maçında forma giymesi mümkün mü?
Şu virüs, pandemi muhabbeti falan sorun çıkartmasın da 15,20 dakika bile oynasa yeterli..Kondisyon durumuna bağlı bayadır maça çıktığı yok.
shshshshhsj yavOnyekuru pasaport kontrolünde pasaportunu evde unuttuğunu fark edince gelişi yarına kaldı.
Onyekuru yarın akşam saatlerinde İstanbula geliyor. (Nevzevat Dindar)
Mümkün, adaptasyon diye bir sorunu olmayacak en azından.Şu virüs, pandemi muhabbeti falan sorun çıkartmasın da 15,20 dakika bile oynasa yeterli..
Emin değilim.gelior
Neden kaçıracak?En iyi ihtimal kafadan Malatya, Antep, Fener, Başak maçlarını kaçıracak. Afedersin ama zamansız gelen transferin içine ederim ben anca.
Neden kaçıracak?
Cevap geldi mi??Emin değilim.
Fener’in transfer ettigi Szalai bir kac gun sonra antrenmana cikti, nasil oluyor o is?14 gün karantina var zannettim 10'muş, hatta Mesut 5 gün mü ne kalmış. Bu maçlarda oynasa da öyle büyük fark yaratamaz gibi ama sahadaki varlığı bile avantajdır tabi.
Fener’in transfer ettigi Szalai bir kac gun sonra antrenmana cikti, nasil oluyor o is?
Szalai 16 ocakta istanbul’a geldi ve 19 ocakta antrenmana cikti.No idea.
Henüz gelmedi. Vardiya yoğun sanırım.Cevap geldi mi??
Eski mesajlarını okuyordum. İçine mı doğdum ?@Yiğit Sönmez
Gözün aydın
FB'li Macar genç stoper, geldi 2-3 gün sonra idmana çıktı da o yüzden şaşırdım.14 gün karantina var zannettim 10'muş, hatta Mesut 5 gün mü ne kalmış. Bu maçlarda oynasa da öyle büyük fark yaratamaz gibi ama sahadaki varlığı bile avantajdır tabi.