Henry Onyekuru KAP'a Bildirildi | Opsiyon Kullanılmayacak İddiası

1 aydir görüsmeler vardi
Bahanesi yok benim gözümde.

Kadro dışı kaldığı günden itibaren bizimkilerin bunu yine getirmek için çabalayacakları belliydi.

Aylardır top oynamıyor, en erken şekilde transfer edilip takım antrenmanlarına dahil olmalıydı.

sent via GSC

Hayırlı olsun nihayet kavuştuk inşallah biran önce formunu bulur ona çok ihtiyacımız var ❤️

4 ocakta istanbula inmeliydi eyyyy yonetim!!

Gec oldu ama buna da şükür diyelim.

Bahanesi yok benim gözümde.

Kadro dışı kaldığı günden itibaren bizimkilerin bunu yine getirmek için çabalayacakları belliydi.

Aylardır top oynamıyor, en erken şekilde transfer edilip takım antrenmanlarına dahil olmalıydı.

sent via GSC

Orda ortak düsünüyoruz..

Seri ve Onyekuru niye bu kadar süruyor anlayamiyorum.

Oynekuruyu 2-3 Hafta önceden bitirebilirdin.

Flash Flash Flash

Emre Bol: Onyekuru ile Fenerbahçe de ilgileniyor.

Yönetimi bu yüzden övenin agzina kürekle vuracaksin
Nereden baksan en az 3 hafta gec yapilan bir transfer

Gesendet von meinem SM-G965F mit Tapatalk

Galatasaray, Onyekuru'nun 4.3 milyon €'luk opsiyonunu kullanmayı düşünmüyor.

(Sabah)

kerem bu haldeyken 4.5'u onyekuru'ya bağlamak fazla duygusallık olur. o paraya mustafa+halil bitirilmeli.

Üçü de alınmalı. Onyekuru'yu elini öpene en azından aynı paraya satarsın istediğin anda.

aynı şeyler marcao ve luyi için de söylüyoruz, bunlar şl de görmesine karşın gelen en iyi teklif 8-9 civarı. türkiye'den bir oyuncunun yüksek bedel görmesi için ya avrupa kupalarında fark yaratması ya da milli takımda coşması gerek. onye ikisi için de yetersiz bir oyuncu olduğuna göre önce everton, sonra da monaco'nun yaşadığı üzere bir kez daha alanın elinde patlayacaktır. iyi zamanında üst düzey bir golcü ama her zaman en üst seviye için yetersiz bir kanat forvet. bir gün 9 numara oynamayı öğrenebilirse belki o değerlere ve potansiyeline gelebilir ama şu andaki haliyle elindeki formayı kerem kadar ham bir oyuncuya bile kaptırması da şaşırtıcı değil.

Geri
Üst Alt