- 13 Ekim 2014
- 108.497
- 58.297
- 4.588
Aynen Jardim kovac felan oynatamazken adam Terimle 13 gol atti. Haklisin Terim oynatamiyor adamiBu cocugun su oyununun tek sorumlusu Terimdir . once terim kovulmali sonra yeni gelicek hacaya teslim edilmelidir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen Jardim kovac felan oynatamazken adam Terimle 13 gol atti. Haklisin Terim oynatamiyor adamiBu cocugun su oyununun tek sorumlusu Terimdir . once terim kovulmali sonra yeni gelicek hacaya teslim edilmelidir
sonraki iki sezon nekadar gol atti?Aynen Jardim kovac felan oynatamazken adam Terimle 13 gol atti. Haklisin Terim oynatamiyor adami
Sonraki hangi sezon bastan geldi? Veya eski kulübünde antrenman yapip geldi? Yoksa sitma ya yakalanmadi mi fakemiydi?sonraki iki sezon nekadar gol atti?
Kerem ilk tercih, ancak Henry kesinlikle alınmalı. 4.35 m EUR bedavadan biraz pahalı Onyekuru için.keremin önü kesilmemeli
onyekuruya plaket verilmeli ya da sağda oynasın oynayabiliosa.
Kerem Mo Onyekeremin önü kesilmemeli
onyekuruya plaket verilmeli ya da sağda oynasın oynayabiliosa.
Kerem Mo Onye
mac icinde kanatlar yer degistiremez die kanunda yok
Kerem sagda iyi hep aslinda.birinin sağda iyi oynuyor olması Şart
2 tane tecrübeli adam bulursak gedsonlu onyekurulu mustafali takim basarili olabilir bence. onyekuru'dan daha iyisini daha az paraya nasil alacagiz ki? yok öyle birimohammed-onyekuru kesin alınmalı, transferde eksi bakiye verecek olsak bile alınmalı.