Henry Onyekuru, Mecburen Takımdan Ayrılmak Zorunda Kaldı

Orda sezon 22 augustosdami basliyormus ne. Henryi tatilemi yollayacaklar, yeni kampa yarim yamalak yorgun gelmesin diye?

ÖZEL - Şükrü Hanedar’dan Monacolu yöneticilere (telefonda): Kalan haftalarda oynamasına izin verin, önemli maçlara çıkıyoruz.

EK BİLGİ: Oyuncu şu anda istanbul’da henüz Monaco’ya uçmadı.

Monaco ile hâlen görüşüyor Şükrü Hanedar ikna etmeye çalışıyor.

sukru olmasa....

Benim anlamadigim, Henrynin sözlesmesi TFFe göre 30.05 de bitiyormus. O zaman niye geri cagirmadilarda simdi yapiyorlar?

Virüs bunları vurmamış herhalde

Yolu açık olsun, pandemiden sonra zaten safi ismiyle oynuyor diye düşünüyordum. Monaco'da yine oynamayacağını düşünüyorum, inşallah seneye de kiralama işlerine 3 ay mesai harcamayız. Onyekuru genç kariyerinde bir takıma verip verebileceğinin her şeyini 18-19'da gösterdi ve onun üstüne çıkmayı geçtim, o seviyeyi dahi bir daha yakalayabileceğinden şüpheliyim. Bize o bölgede zamanın Hagi'si gibi deli bir solak lazım, Onye'nin en iyi haliyle bile verdikleri bizi uzun vadede abad etmezdi.

Bu ne kadar saçma bir iştir arkadaş? Bu olayın hiç bir hukuki tarafı yok mu sezon devam ediyor lan sonuçta? Biz bu adamı altı ay kiraladık, üç ay oynatabildik?

Bu sezon ligin ilk yarısı Monaco'da forma şansı bulamaması, bize geldikten sonra 4 hafta sakatlanması, tam form tutacak derken virüsten dolayı lige verilen ara gibi sebeplerden dolayı zaten iyi oynamıyordu. Gitmesine üzülmedim açıkçası yolu açık olsun.

var mı arkadan hançerlemeyen. rocky bizim kulüp kadar dayak yese diz çöküp tövbe isterdi.

bu sene avrupada ligler ağustosta mı başlayacak

eğer öyleyse geri çağırır monaco ama pandemiye özel eylülde başlaması lazımdı liglerin.

Geri
Üst Alt