- 20 Mayıs 2019
- 10.875
- 10.470
- 1.473
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne soktu mesela falcaoda saçma sapan konuşuyorsunuz adam ile sözleşme imzalamak için gotlerini yırttılar sonra oyuncu ısrar edince oyuncu almadan satmam dediler 2 tane golcü aldılar sırf gitti diye hemde bedavaya gönderdiler ne soktu anlatsana ? Falcao dediğin adam monacoda son sezonunda ondan önceki sezonunda kaç gol atmış bu adam. Bize geldiğinde sakatlandı ve bu tekrar tekrar başka şekilde şansız devam etti.Hic bir oyuncu istemez sakatlanmak öyle anılmak.Sakat numarası yapsa başka takıma gitmek isterdi vsvs tek hata burada 34 yaşındaki adamın taraftar gazıyla alınmasıydı.5 milyon euroda primlerle birlikte normal rakamlar tabii bu bizim için değil.Adamlar Falcaoyu öyle bir soktu ki acıyıp bunda indirim yapmışlar.
Geçmişi benim için önemli değil önemli olan bu forma altında neler verdiğidir. Adamın yerine 2 futbolcu aldılar, bize verdiği de tribünden sahaya inemedi.Ne soktu mesela falcaoda saçma sapan konuşuyorsunuz adam ile sözleşme imzalamak için gotlerini yırttılar sonra oyuncu ısrar edince oyuncu almadan satmam dediler 2 tane golcü aldılar sırf gitti diye hemde bedavaya gönderdiler ne soktu anlatsana ? Falcao dediğin adam monacoda son sezonunda ondan önceki sezonunda kaç gol atmış bu adam. Bize geldiğinde sakatlandı ve bu tekrar tekrar başka şekilde şansız devam etti.Hic bir oyuncu istemez sakatlanmak öyle anılmak.Sakat numarası yapsa başka takıma gitmek isterdi vsvs tek hata burada 34 yaşındaki adamın taraftar gazıyla alınmasıydı.5 milyon euroda primlerle birlikte normal rakamlar tabii bu bizim için değil.
SM-G955F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Dayı kolpaya son verelim.Bedava yeri geliyor dakikarımı veriyorum bu rakamlar için !!!
Aynı şeyden bahsediyoruz zaten monaco birşey sokmuş olmuyor biz sansizlik yaşamış oluyoruz.Sakatlanacagini kim bilebilir ? Eski sakatlıkları ile alakası yok ki ? Falcao içinde bizim içinde can sıkıcı bir durumGeçmişi benim için önemli değil önemli olan bu forma altında neler verdiğidir. Adamın yerine 2 futbolcu aldılar, bize verdiği de tribünden sahaya inemedi.
Atilla türker herifi araştırmalara başlamıştır ne de olsa radyospor ve sporx maşasıaçıkçası bukadar iyi bir anlaşma beni işkillendirdi biraz altından başka bişey çıkmasın sonra.
o anlamda demedim. sonunda gizli bi kazık yemeyelim yine, bizim beceriksizlerden beklenmeyecek bir rakam.Atilla türker herifi araştırmalara başlamıştır ne de olsa radyospor ve sporx maşası