Her Gün 1 İngilizce Kelime

Berk Can

10 Numara!
Herkese merhabalar. Günümüzde evrensel düzeyde bir insan olmanın ilk şartı İngilizce biliyor olmak. İngilizce'yi etkili bir şekilde kullanabilmenin ilk şartı da olabildiğince iyi düzeyde kelime dağarcığına sahip olmak. Tam da bu sebeple bugünden itibaren her gün 1 adet İngilizce kelimeyi buradan paylaşarak hem kendim için bir çalışma ortamı yaratmayı, hem de bana katılacak arkadaşlarla bir çalışma grubu oluşturmayı planlıyorum.

Kelime = Concession
1. Anlam = İmtiyaz (i.)
2. Anlam = Taviz (i.)
3. Anlam = Ödün (i.)

Seviye = C1

Inbreed

Kusura bakmayin daha yeni GOT izledim de

Herkese merhabalar. Günümüzde evrensel düzeyde bir insan olmanın ilk şartı İngilizce biliyor olmak. İngilizce'yi etkili bir şekilde kullanabilmenin ilk şartı da olabildiğince iyi düzeyde kelime dağarcığına sahip olmak. Tam da bu sebeple bugünden itibaren her gün 1 adet İngilizce kelimeyi buradan paylaşarak hem kendim için bir çalışma ortamı yaratmayı, hem de bana katılacak arkadaşlarla bir çalışma grubu oluşturmayı planlıyorum.

Kelime = Concession
1. Anlam = İmtiyaz (i.)
2. Anlam = Taviz (i.)
3. Anlam = Ödün (i.)

Seviye = C1

Ilginc bir secim. Ben de concession stand ile katilayim o zaman. Sinema, tiyayro, karnaval, stadyum, park gibi yerlerde hafif yiyecek, icecekler satan kiosklara verilen isim.

"Consequences" Telaffuzuna bayılıyorum. Çok karizmatik bir kelime bence.

1604278685021.webp

"corruption" hem telaffuzu güzel hem günümüzün özeti gibi bi kelime.

CLT-L09 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Congratulations - Tebrik

Hem yazması hemde telaffuzu konusunda zorlandığım kelime 😂

Lütfen konuyu trollemeyin arkadaşlar. Tamam sizin ilginizi çekmiyor olabilir ancak gerçekten bir şeyler öğrenmek için gelen insanlar olacağından eminim. Lütfen saçmalıkların arasında bilgi aramak zorunda bırakmayın kimseyi.

her gün bir +18 terim başlığı mı bu:unsure:

Geri
Üst Alt