Her Gün Zehirleniyoruz!

Evet maalesef gidişat hiç iyi değil. Organik gıdaya ulaşmak da zor. Hem bulmak zor hem fiyatları yüksek.

Ülke insanı temiz gıdaya bile erişemiyor. Hak etmiyoruz demek ki…

paketli gıda,margarin,bulyon vs yemeyin,sağlığınıza zararlı denirdi.

çok şükür açgözlü ve ahlak yoksunu milletimiz sayesinde meyve sebze de yiyemez olduk.

ne yesek şu an aynı oranda pislik barındırıyordur eminim.

allah bu ülkeye vatandaşın hakkını yedirtmeyecek yöneticiler nasip eylesin.

Fruktoz, Laktoz ve Gluten'i hayatınızdan çıkarın. 3 ay sonra değişimi hissedersiniz zaten. En büyük değişim psikolojide oluyor.

Hocam gluten ekmek un vs, fruktoz da meyve ya da şekerli içecek, laktoz sütte olan şeker değil mi? Yoğurtta laktoz oranı ne gayet faydalı diye biliyorum yoğurt. Daha detaylı açıklar mısın dikkat edelim.

Hocam gluten ekmek un vs, fruktoz da meyve ya da şekerli içecek, laktoz sütte olan şeker değil mi? Yoğurtta laktoz oranı ne gayet faydalı diye biliyorum yoğurt. Daha detaylı açıklar mısın dikkat edelim.
Laktoz sindirimi zor bir şey olduğu için sindirimi yavaşlatıyor. Bu da vücutta zincirleme sorunlara yol açıyor. Benim Gastroenteroloji doktorumun ve diyetisyenimin senelerdir beynime kazıdığı şeylerden biri bu.

Laktoz sindirimi zor bir şey olduğu için sindirimi yavaşlatıyor. Bu da vücutta zincirleme sorunlara yol açıyor. Benim Gastroenteroloji doktorumun ve diyetisyenimin senelerdir beynime kazıdığı şeylerden biri bu.

Hocam yoğurt yemiyor musun o zaman veya sadece süt mü içmiyorsun

laktoz ve gluten duyarlılığı her bireyde her an gelişebilir. Çölyak, ibs, Crohn hastalığı, geçirgen bağırsak sendromu ve daha bir çok otoimmun hastalığa yol açar. bağırsakların korunması gerekir, aksi takdirde yukardaki hastalıklar nedeniyle kana toksik karışması nedeniyle, t hücrelerinin kendi vücut hücrelerini düşman belleyerek saldırmasıyla romatizma, kanser, ms gibi ciddi hazırlıklara zemin hazırlar.

hassas sindirim sistemim var, mate çayı falan da hasta ediyor beni mesela. bu yüzden ekmeği falan da bıraktım, bırakamam sanıyordum. o zaman daha dinç olduğumu farkettim, auralı migren var bende hep başım ağrırdı şimdi ağrı krizleri de yok.

beyaz un zaten işlenmiş bir şey. unun kendisi doğal haliyle beyaz olmamalı. ekmekten ve şekerden kurtulmak gerekiyor. şeker zaten tüketmiyordum. meyve de avocado dışında yemem. günümüz meyvelerinin besin değerleri komik derecede düşük. artık onları tüketmek gereksiz.

Geri
Üst Alt