Kemal Özbaş
Ulubatlı Souness
- 8 Eylül 2009
- 31.784
- 9.177
- 2.518
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Detayli yazar misin hangi besinlerde bunlarFruktoz, Laktoz ve Gluten'i hayatınızdan çıkarın. 3 ay sonra değişimi hissedersiniz zaten. En büyük değişim psikolojide oluyor.
Fruktoz, Laktoz ve Gluten'i hayatınızdan çıkarın. 3 ay sonra değişimi hissedersiniz zaten. En büyük değişim psikolojide oluyor.
Laktoz sindirimi zor bir şey olduğu için sindirimi yavaşlatıyor. Bu da vücutta zincirleme sorunlara yol açıyor. Benim Gastroenteroloji doktorumun ve diyetisyenimin senelerdir beynime kazıdığı şeylerden biri bu.Hocam gluten ekmek un vs, fruktoz da meyve ya da şekerli içecek, laktoz sütte olan şeker değil mi? Yoğurtta laktoz oranı ne gayet faydalı diye biliyorum yoğurt. Daha detaylı açıklar mısın dikkat edelim.
Laktoz sindirimi zor bir şey olduğu için sindirimi yavaşlatıyor. Bu da vücutta zincirleme sorunlara yol açıyor. Benim Gastroenteroloji doktorumun ve diyetisyenimin senelerdir beynime kazıdığı şeylerden biri bu.
Laktozsuz yoğurt yiyorum.Hocam yoğurt yemiyor musun o zaman veya sadece süt mü içmiyorsun