Her Sene Teknik Direktör Değiştirmemeliyiz Düşüncesi Ne Kadar Doğru?

Onur Adıbelli

Büyük Kaptan
Bazı arkadaşlar her sene T.D değiştirmemeliyiz diyor. Evet katılıyorum ama Jor'un durumuna duygusal yaklaşılıyor.
Bu muhabbeti bi kapatın artık bence. Olmayacak kardeşim Rik ile niye zorluyorsunuz. İyi oynasak kaybetsek filan dicem ki haftaya kazanırız böyle oynasınlar canımı yesinler. Ama yok. Kaç zamandır öyle. Birkaç maç hariç pozisyona giremedik doğru düzgün. Kazandığımız maçlar paso bireysel yetenek. Bruma - Eren - Muslera üçlüsü ile ayakta durmuştuk e biryerden sonra patlıyor işte böyle.
Kimse bu adama dünyanın en iyisi demedi zaten. Öğrenir tecrübe edinir hatasında tekrar etmez dedik ama yok. Adam Selçuk'u kesmeye cesaret edemiyor. Haftalardır rezil oynayan Sabri'yi oynatıyor hala. Linnes'e hiç şans vermedi. Geç değişiklik yapmaya devam ediyor. Oyunu okuyamıyor. Yaptığı değişiklikler mantıksız. Bana kimse 2 hafta üst üste Arena'da bu ligde kaybetmeyi anlatamaz. Hele 1 - 0 öne geçip 2-1 den maç vermeyi hiç anlatamaz. Takım SOS veriyordu golden önce resmen ama uyudu gene adam.

Işık yok işte. Boş yere niye zorluyorsunuz. Bir şeyde sabır göstermek için ışık lazım ama Jor da yok. Zaman kaybetmeden yolları ayırmamız lazım...

Son düzenleme:
Her sene sağ bekte sabriyle başlamak ne kadar doğruysa bu da aynısı işte

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Her sene sağ bekte sabriyle başlamak ne kadar doğruysa bu da aynısı işte

Linnes'i olan bi takımda Sabri her hafta bu rezil oyununa rağmen 11'de başlıyorsa ve Linnes'e hiç şans verilmiyorsa bana bunu kimse anlamaz bayım.

Italyadada ayni sorun var, biseyde cozulmuyor. Aslinda dogru degil, fakat öngörüslü'de olmak önemli. riekerink bu isi yapamiyacak sanki, umarim takim benim gibi ayni düsünmüyordür.

Hocaya bir telefon aç anlatır belki bayım. Ama bey diye hitap et

Doğru düzgün başkan ve yöneticiler secilse hoca filan değiştirmeye gerek kalmaz.

SARI KIRMIZI!

Terim'den sonra 10 tane adam geldi, hepsi bok gibi hoca bizim oyuncu grubumuzmu iyi? Bi kere'de oyuncularimizi gonderelim.

her başarısızlıkta hoca değiştimek doğru değil, mesela lucescu mesela gerets vs.. ama reikerink tecrübelenecek derken biz uzun yıllar kaybederiz.

Çok dogru.

Türkiye disinda baska ülke de yok böyle birsey zaten.

Gesendet von meinem C6903 mit Tapatalk

Ana fikire katiliyorum ama mevcut durum icin gecerli olmadigini dusunuyorum. Biz hala "iste budur" diyecegimiz bir td bulamadik. Ne zaman bulduk o zaman basarisiz olsa bile sabir edersin.

gayet ki yanlis

mustafa denizli ve riekerink ayarinda 2 teknik direktor gosterin 3 buyuk ligde
firsat buldugunda bu heriflere yol vereceksin
hamzanin bile futbol felsefesi belli idi

Denizli ve JOR getirirsen 3 değil 13 eğiştirirsin senede.

Tolga ve Eren gibi anadolu topçularına senede 2.1 Milyon Euro bağlayan zihniyet oldukça gün yüzü görmeyiz.

Hocaya göre değişir. Moyes ve Denizli örneklerini düşünün,bir de Kloop örneğini.

Hangisi ile devam edilir hangisi ile edilmez?

klopp da iyi ornek simeone de
atleticoda yasli bi dayi vardi arda oraya gittiginde
herifi birden kovup simoneyi getirdiler arjantinin koyunden. herif show cikti

Geri
Üst Alt