Nuri Aslantas
Büyük Kaptan
- 9 Aralık 2012
- 22.918
- 2.338
- 493
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gecen seneki yorumlara bak bide simdiki
neyse beni bilen bilir, geldigi gunden beri destekledim cunku adamin bundan once ne yaptigini bildigim icin bos konusmadik ..
Chedjou:
''Geçen sezon tam takıma alışıyordum, belimden sakatlandım. İyileştim, bu kez hoca değişti. Mancini ile bir dörtlü, bir üçlü oynadık. Ne oynadığımızı anlayamadım. Sürekli kafamız karışıyordu” dedi.
![]()
ilk kez ozgur abiye katilmadigim mesaj yazdi, Bu adami savunan kimseler alperin soyledigi nedenlerden oturu savundu. elestiren kimseler ise "formsuz" olarak elestirmedi, bariz kotu futbolcu oldugunu belirttiler, cok kotu bir stoper oldugunu yazdilar.
misal, sneijder formsuz olur kimse ona bu adam topcu degil diyemez. iste o gun bu adami savunan insanlarda bu yuzden savundu
Ya su ben demistim, ben elestirmistim, ben desteklemistim muhabbeti cok bos. Oyuncularin formlari, anlayislari ve tepkileri zaman icinde degisir. Bu baglamda gorusler de degisir. Degismiyorsa sabit fikir ve onyargi hakimdir zaten.
Gecen biri bir baslikta ben sizin gibi fikir degistirenlerden degilim diyorduhalbuki fikrin degismesi erdemdir. Hatani anlayip yeni bir yorum katmaktir veya yeni gelisen duruma yeni yeni gorus gelistirmek.
Alper kotu bisey dememis de aklima geldi gorunce.
SM-P602 cihazımdan gönderildi