GSC Portal "Herkes Beni Görecek!"

Nuri Aslantas

Büyük Kaptan

chedjou-5643434.jpg

Galatasaray'in savunma oyuncusu Aurelien Chedjou SABAH'a konuştu

Detaylar GSC Portal'da

böyle azimli istekli hırslı futbolcuları severim en sonunda golüdemi ben atayım anasını satayım demese çoluk çocuğa evimizde yenilecektik kara 1-1 de rezil sonuç olsada hiç değilse yenilmedik

Seni Görüyoruz zaten Ched.Asıl sahada ruh gibi gezinip yabancılara cephe alan ruhsuz ve karaktersizlerden birşey göremedik.

Şimdi de menajer aracılıyla Meloya laf söyler olmuşlar.Bunu yönetim göremeyip Selçuku kadro dışı bırakmazsa bu takım çöker ,Sonumuz iyi değil

İyi ki göndermemişiz.. Adam reis çıktı Rıza baba.

Gecen seneki yorumlara bak bide simdiki :D

neyse beni bilen bilir, geldigi gunden beri destekledim cunku adamin bundan once ne yaptigini bildigim icin bos konusmadik ..

Chedjou:
''Geçen sezon tam takıma alışıyordum, belimden sakatlandım. İyileştim, bu kez hoca değişti. Mancini ile bir dörtlü, bir üçlü oynadık. Ne oynadığımızı anlayamadım. Sürekli kafamız karışıyordu”
dedi.

:P

Ya su ben demistim, ben elestirmistim, ben desteklemistim muhabbeti cok bos. Oyuncularin formlari, anlayislari ve tepkileri zaman icinde degisir. Bu baglamda gorusler de degisir. Degismiyorsa sabit fikir ve onyargi hakimdir zaten.

Gecen biri bir baslikta ben sizin gibi fikir degistirenlerden degilim diyordu :D halbuki fikrin degismesi erdemdir. Hatani anlayip yeni bir yorum katmaktir veya yeni gelisen duruma yeni yeni gorus gelistirmek.

Alper kotu bisey dememis de aklima geldi gorunce.

SM-P602 cihazımdan gönderildi

Gecen seneki yorumlara bak bide simdiki :D

neyse beni bilen bilir, geldigi gunden beri destekledim cunku adamin bundan once ne yaptigini bildigim icin bos konusmadik ..

Chedjou:
''Geçen sezon tam takıma alışıyordum, belimden sakatlandım. İyileştim, bu kez hoca değişti. Mancini ile bir dörtlü, bir üçlü oynadık. Ne oynadığımızı anlayamadım. Sürekli kafamız karışıyordu”
dedi.

:P

bunu anlattikta sakalim olmadigi icin dinlemediler.
sonucta bu insanlar robot degil
turkiyenin en iyi stoperi bizde en iyi sol bekide bizde. ama 4 buyuklerde en kotu forvet bizde.

kadroya muslera chedjou sneijder melo ve brumayi yazip ondan sonra dolduracaksin yanindakileri. o sekildede burak ve umuta hatta selcuka muhtac kaliyoz. yazik

ilk kez ozgur abiye katilmadigim mesaj yazdi, Bu adami savunan kimseler alperin soyledigi nedenlerden oturu savundu. elestiren kimseler ise "formsuz" olarak elestirmedi, bariz kotu futbolcu oldugunu belirttiler, cok kotu bir stoper oldugunu yazdilar.

misal, sneijder formsuz olur kimse ona bu adam topcu degil diyemez. iste o gun bu adami savunan insanlarda bu yuzden savundu

Sanada küfür ederler bi hatadan sonra Ched.

ilk kez ozgur abiye katilmadigim mesaj yazdi, Bu adami savunan kimseler alperin soyledigi nedenlerden oturu savundu. elestiren kimseler ise "formsuz" olarak elestirmedi, bariz kotu futbolcu oldugunu belirttiler, cok kotu bir stoper oldugunu yazdilar.

misal, sneijder formsuz olur kimse ona bu adam topcu degil diyemez. iste o gun bu adami savunan insanlarda bu yuzden savundu

Chedjou icin demedim genel bir durumdan bahsettim. Daha ziyade Aysal, Terim, Burak mevzularinda benim dedigim. Fikrini degistirmek ayip kabul ediliyor halbuki normal birsey, hayat akiyor, biri bugun iyi yarin kotu olabilir.

Ya su ben demistim, ben elestirmistim, ben desteklemistim muhabbeti cok bos. Oyuncularin formlari, anlayislari ve tepkileri zaman icinde degisir. Bu baglamda gorusler de degisir. Degismiyorsa sabit fikir ve onyargi hakimdir zaten.

Gecen biri bir baslikta ben sizin gibi fikir degistirenlerden degilim diyordu :D halbuki fikrin degismesi erdemdir. Hatani anlayip yeni bir yorum katmaktir veya yeni gelisen duruma yeni yeni gorus gelistirmek.

Alper kotu bisey dememis de aklima geldi gorunce.

Herkesin fikri degisebilir, bu gayet normal olan birseydir zaten, dedigin gibi fikri degismeyen birisi ya cok inatcidir yada onyargili.

Benim soylentim sundan ibaret: adami futbolcu olarak gormeyenlere, bundan 1500 tane varmis TR de, kim neden almis diyenlere. Yoksa formsuz olabilir bu da gayet normal, mesela Ronaldo nun futbolculuguna herhalde kimse laf edemez.

Ama simdi varsayalim biz aldik Ronaldo u (biraz abartili oldu), adam da 3-4 ay formsuz veya kotu gecirdi, simdi yorumlar bu tarz da degil: cok iyi oyuncu ama cok kotu oynuyor.
yorumlar soyle: bu kazmayi da kim buldu, top tan haberi yok, bundan 100 tane var TR liginde, gibisinden.

ek olarak: yanlis anlasilmasin Chedjou u Ronaldo ile ayni klasa koymadim :D, sadece TR ligi icin cok iyi bir stoper demek istiyorum, Real kalitesinde oynayacak birisi de degil onu da biliyoruz..

Son düzenleme:
Geri
Üst Alt