HERKES FARKINDA!

Birde bu nasıl bir yazım dilidir. Böyle kurumsal bir yapi bu kadar yazım yanlışı yapar mi? Bu bile alel acele yazılan bir yazı olduğunun ispati zorunda hissetmişler kendilerini açıklama yapmaya.

mhk ve tff hiç bi ceza vermez üstüne madalya takarlar o zorbaya. asıl soru sen ne yapacaksın elmas adamlar açık açık savaş ilan etti bize sen hala hakemleri azmettirene şikayet ediyorsun.

şimdi bu .... bu hal, tavır ve hakaretleri cezasız mı kalacak?

bu maçta ben hakem hatası göremedim.

ancak futbolcularımıza hakaret ettiyse tam bir şerefsizdir kendisi.
Ha.
Daha 3. Dakikada net kırmızı var.
Hadi onu geç sarı kartı olan adam varken herif tutup çekiyor avantaja oynatıyor güya.
Bu herifler daha geçen bizim maçta top bizde kendi sahamızdan kontraya çıkıp rakibi 2 kişi yakalayacakken top bizim elemanın ayağında giderken durduran herifler.
Argo kullanması ayrı, tavırları ayrı.
Daha ne olabilir hata için yav.

Hakemlerde suç yok tüm mesele TFF Zorbay denen kuklaya hakemliği bıraktırsan nolacak TFF'nin maşaları çok Rize Deplasmanında 2-3 galip geldiğimiz maçtan sonra 8 haftadır maç alamıyor Ali Palabıyık şimdi bizim maça verseler nasıl yönetir sizce tabii ki bizi doğrar işinden mesleğinden olmak istemez kimse hakemlerde ekmek paralarının derdinde hakmış hukukmuş adaletmiş kimin umrunda TFF başkanı, yöneticileri, MHK başkanı komple gitmedikçe bu düzen değişmez masa başında dizayn ediyorlar ligi arka kapılar ardından şampiyonu belirliyorlar biz de bir taraflarımızı yırtalım eşek yükü kadar para harcayalım milyon euro'luk transferler yapıp maaş ödeyelim gel gelelim hakkımızı yiyip önümüzü kessinler yazık o kadar paraya, emeğe, çabaya çok yazık hepsi TFF'nin bize düşmanlığı yüzünden heba oluyor

Senin kimi Kamil taraftar oldugu surece boyle olur iste.Gol atiyosun vermiyolar.Faul diye. aynisi sana oluyor oyna gol diyorlar.Penalti atiyorsun ceza sahasina 60 tane adam giriyor .Tekrarlatmiyorsun.Sen takimini elestir elestireceksenki Hocayi artik savunan dogru durust taraftar kalmadi.Ama senin gonul verdigin sevdigin takima karsi bunlar yapilirken sen hoca hoca hoca diye yipranirsan Mhksi Federasyonda simdiki gibi seni kazagi oturtur ruhun bile duymaz.Hadi bugunku Golleri hakem karari versede okur vermesede.5 mactir ananmizi aglattilar anamizi bu maclardan en az 9 puanimizi yediler.

Lafını bil konuş kamil falan. Asıl senin gibi barzo boş boş konuşan lavuklar oldukça Galatasaray bir yere gelemez, dalgana bak.

yayinlamadan önce remzi sanver'e gönderseydiniz.

Bu nasıl yumuşak açıklamadır ya. Çıkın kardeşim sizi korkutan neyse söyleyin belli biseyler dönüyor çıkın konuşun insanlarda bilsin. Bu nedir ne saçma bir açıklamadır yahu. Tff karşımızda diye anliycaz ne demek ya. Hadi yönetimi geçtim bu ultra aslan ne iş yapar.

vay be. iki kelam bildiri yayınladınız ya, kesin savunmuştursunuz gs'yi.

Zamanında Fırat Aydınus Meloya küfür etmişti, birşey oldumu ? Yönetim maalesef slow motion çalışıyor .. Lokomotif maçının itirazını bile geç yaptılar.

Şimdi gene komplocu gibi olacağım da bizim taraftarlar MT için oyuncu göndermeyelim dedi. Bu burada, diğer SM hesaplarda ciddi şekilde geçti. Bunun üzerine başkana bu soru soruldu. Cevabı da; gönül ister daha çok yetiştirip verelim. Şimdi bakıyorum Marcao olayında ortalığı ayağa kaldıran kitle ve sekiz maç ceza kitleyen TFFnin atadığı hakem, ülkemizin şu an en değerli oyuncusu haline gelmiş Kerem'e bu ifadeyi kullanabiliyor ve şu saat olmuş çıt yok. Hatta daha da ileri gidiyorum hakemleri mağdur göstermek adına barikatlı çıkış olacağı haberini basına pompalıyor. Hayatımda kötülük gördüm ama hiç bu kadar planlı programlı görmemiştim. Eskiden gizlidendi. Şimdi açıktan. Bu örnekler bile art niyetin kanıtı zaten.Yazıklar olsun!

Ulan tff biz Galatasaray ın ecdadını bellemeye yemin ettik de de kurtulalım.

Ey başkan sen de bu olanların karşısında sana icazet de veren federasyon başkanının ardından söylesem kıyamet kopar dediğin şeyleri açıklamazsan sen de adam değilsin kusura bakma. Galatasaray a zarar vermek istemiyorsan istifa et ve o konuşmaları açıkla.

Yapacağınız işin içine tüküreyim...

Geri
Üst Alt