Hiç Dayak Yediniz mi?

Hiç Dayak Yediniz mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Cidden dövmeyi düşündüğün bir isim var mı ? @Uğur Güzel yazma adam zaten foto atmaya korkuyor iyice tırsmasın :asd::asd::asd::asd::asd:
Allahtan başka kimseden korkumuz olmadığı için o kadar dayak yedik...Fotoğraf atmama sebebimi 50 kere yazdık sosyal medya fenomeni olmak istemiyorum öyle bir tipim var ki bir ömür dalga geçersiniz onun için senin gazına gelmem ben...

Kavgadan olabildiğince kaçının beyler. Şunu demedim keşke deseydim diye gurur da yapmanıza gerek yok. Mümkün olduğunca sakin kalmak gerek, karşımıza kimin çıkacağı belli olmaz.

Bizim burada anlattıklarımız çoğunlukla çocukluktan kalma zaten. Ciddi bir sebep olmadan kavga etmek aptallık, hiç gerek yok.

Allahtan başka kimseden korkumuz olmadığı için o kadar dayak yedik...Fotoğraf atmama sebebimi 50 kere yazdık sosyal medya fenomeni olmak istemiyorum öyle bir tipim var ki bir ömür dalga geçersiniz onun için senin gazına gelmem ben...

"Sivri açıklamalarım, dayak yememe sebebiyet verebilir. " deseydin daha açıklayıcı olurdu.

Hakkıki bir Dayak Serkan'ın hayrına olacak.
Beyin daki bağlantılar bir Reset olur.
Ulan birak basimiza bela etme.
Eskiden forumda gayet ciddi biri imis, askere gitmis gelmis böyle olmus.
Simdi dayak atarsak kim bilir neler olur, hem simdi Sarper de yok iyice bozabilir.

galeri_620x349.jpg

@Serkan Şafak (t)

Geri
Üst Alt