Aman diyim gardaş ne intiharı. Ben, yaşlanana kadar belki ölümsüzlük hapı çıkar ya da insan ömrü 500 seneye kadar uzar diye umut ederek kendimi avutuyorum, sen intihar diyorsun
Özel bir soru belki de ama
Inancsiz misin hocam?
SM-G610F cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Lan fuat nerelerdesin
Aaa ölmüşLan fuat nerelerdesin
Forumun en Hayri olmayan Hayri postu.
Inancsiz biri icin hayata tutunma/katlanma zor yav.İnançtan kasıt semavi dinlere mensubiyet ise evet inançsızım, bununla birlikte yaratıcı var mı(semavi dinlerdeki yaratıcı gibi değil), ölüm sonrası tahayyül edemediğimiz biçimde(insan hayatı gibi olmayan) hayat var mı vs gibi konularda net bir fikrim/inancım yok.
Bizim kongre deki dinazorlara sormak lazım onlar bulmuş ölümsüzlük iksirini.Aman diyim gardaş ne intiharı. Ben, yaşlanana kadar belki ölümsüzlük hapı çıkar ya da insan ömrü 500 seneye kadar uzar diye umut ederek kendimi avutuyorum, sen intihar diyorsun
RiPBugün sabah saatlerinde mahalleden biri borçları yüzünden kendini asmış.
Borçlar çoluk çocuğuna kaldı...Bugün sabah saatlerinde mahalleden biri borçları yüzünden kendini asmış.
Hayat seni çağırmış boşuna istimnaya şeriatta ehven-i şer demiyorlarBir keresinde ekmek bicagiyla banyoya girip bileklerimi kesmek icin cesaret toplamaya calistim.
Sonuc olarak dush jeliyle girip ciktim.
Guzel gunlerdi.
Ne di10?Hayat seni çağırmış boşuna istimnaya şeriatta ehven-i şer demiyorlar
Moderencesi; life is stunning bro...Ne di10?
Hayata tutanacağın 1 dal varmış diyor galibaNe di10?