- 22 Haziran 2012
- 12.152
- 5.586
- 2.013
Bu işlerin şsakası yoık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçiyon muBu işlerin şsakası yoık
f tipi 4 sene
..Bu işlerin şsakası yoık
Cevap?

Cuma günü tutuklanma sakin 3 gün nezarette kalıyorsun ideal gün pazartesi öğlen saatlerihiç tutuklandınız mı? Gözaltı, soruşturma yada bir gece geçirip salı verilme falan.
Bir gün tutuklanırsam ki bu trde yaşayan herkes için olası ihtimal çıldırmadan nasıl dayanırız bilmiyorum.
Bu övünülecek şey midir, böyle bir şeyi romantize edenler zaten mapusa düşmeyenlerdir![]()
şaka değilde tam aksine ciddiyetini kavramak adına açtım konuyu reis.Bu işlerin şsakası yoık
Her akşam votka eakı ve şarapİçiyon mu
Çok güxel konuştun dorukşaka değilde tam aksine ciddiyetini kavramak adına açtım konuyu reis.
Çifte standart bir hukuk sistemi bizi uçuruma sürüklüyor
Doğru diyorsun. Bak mesela @Recep Buruk hiç bahsediyor mu ? Kim bilir kendisi gizli görevde kaç defa girip girip çıktı.Karakolun önünden gecmisligim yok. Bakıyorum herkes suç makinasi
Recep buruk ruh hastasi mi senceDoğru diyorsun. Bak mesela @Recep Buruk hiç bahsediyor mu ? Kim bilir kendisi gizli görevde kaç defa girip girip çıktı.
İşte kendisini devlet görevinde zannediyor. Biz de he he he deyip bozuntuya vermiyoruz.Recep buruk ruh hastasi mi sence
Değişmiş demek ki. M tipiydi benim zamanımda.. çocuk ve genç tutuklular yatıyordu..
Metroda otobüste olmuştur belki bilmedenHiç g.tten yediniz mi gibi başlık