hiçbir futbolcuyla, tanıştınız mı, konuştunuz mu?

Kemal Tan Canatan

Dursun başkanla sonsuza
Hocaların Hocası
baslangici yapiyorum

2009 yilinda Bayern idmaninda Hamit Altintop ile görüsme firsatim oldu. Kisa süren konusmada kendisine Galatasaray da oynar mi sorusunu sormustum. Gülümseyerek ‚ilerde neden olmasin‘ cevabini vermisti.

baslangici yapiyorum

2009 yilinda Bayern idmaninda Hamit Altintop ile görüsme firsatim oldu. Kisa süren konusmada kendisine Galatasaray da oynar mi sorusunu sormustum. Gülümseyerek ‚ilerde neden olmasin‘ cevabini vermisti.

demek bu sensin rtaş

Hasan Şaş, Volkan Şen, Erkan Zengin. Hasan Şaşla Adana havalimanında valiz beklerken denk gelmiştim 2 dakika falan sohbet etmiştik Karataştaki oteline gelmişti İstanbula saydırıyordu

Ekrem Dağ ve Bekir Antep'e oynarken bankada karşılaştım, arkadaşımın müşterisi idiler. Tanıştım halı saha da maç yapalım dedim 😁

Türkiye'den;
Selçuk İnan
Arda Turan
Hakan Balta
Hakan Şükür
Caner Erkin
Necati Ateş
Nizamettin Çalışkan
Sezer Öztürk
Uğur İnceman
Ali Tandoğan (Toğrağım)
Engin Memişler (Uzaktan akraba, toprağım)

Fransa'dan;
Payet
Mandanda
Thauvin
Cisse
Niang
Cana
Valbuena
Gignac
Cheyrou
Yusuf Sarı
Lucho Gonzalez

Gökhan Zan ile sadece tanıştım, muhabbetim oldu. Bobo ve ve Holosko ile fotoğrafım vardı.

Arda Turan mahalleden çocukluk arkadaşım.
Aynı amatör takımda oynuyorduk. Dünya yıldızı olacağı o günkü futbolundan belliydi.

Türkiye'den;
Selçuk İnan
Arda Turan
Hakan Balta
Hakan Şükür
Caner Erkin
Necati Ateş
Nizamettin Çalışkan
Sezer Öztürk
Uğur İnceman
Ali Tandoğan (Toğrağım)
Engin Memişler (Uzaktan akraba, toprağım)

Fransa'dan;
Payet
Mandanda
Thauvin
Cisse
Niang
Cana
Valbuena
Gignac
Cheyrou
Yusuf Sarı
Lucho Gonzalez
Yalancıyı zikseler keşke de bir ağlatsalar seni. Utanmaz herif

Futbol dunyasindan iki kisiyle tanisma firsatim oldu. Baskanimiz Sn. Ünal Aysal ve Colin Kazım Richards.

Nonda'nın sapladığı FB maçı öncesi son taraftara açık idmanda Lincoln'ün elini sıkmıştım Hummer'ının önünü kesmiştik de cam açmıştı herif , pek tanışmak denemez gerçi de çok severdim kendisini o zamanlar. Maçta oynayamamıştı idmanda sakatlanıp.

Geri
Üst Alt