hiçbir futbolcuyla, tanıştınız mı, konuştunuz mu?

Tüm IPlerini salarım görürüz kim yalan söylüyor.
whySoFeature.jpg

Pione Sisto ile ayni takimda oynadik, ortak arkadaslarimiz cok zaten abisiyle komsuydum bi ara.

Oliver Bjørkstrand (Ice hockeyci) ile ayni derslere girdik ilk okulda. Sonny Hertzberg ile baska bir takimda oynadik. O da sonra hockeyci oldu asdasd.

Bir gün de Ümraniye IKEA'dayım bir hanımefendi çıkıyordu ulan dedim hanfendiye bak. Arkasında da bir kalabalık var baktım Stoch hıyarı geliyor, herif düz yürürken yanına gelip foto çektiriyorlardı :asd:

Emre Çolakın da olduğu bir ortamda bulundum o da malın teki.

Sene 2003-04 ataturk havalimanina bir akrabamizi karsilamaya gitmistik babamla. 9 noya denk gelmistim tatilden falan dönuyordu galiba yaninda esi de vardi. "Çak" yapmişti bana . Yaş 6-7 falan tabi o aralar.

Gittiğim spor salonuna Sabri de masaja geliyordu.

Spor salonundakiler bile taşşağa alıyordu.
Volkan Şenle de top oynamışlığım var, o zamanlar bile dövülecek bir tipti.

Bir gün de Ümraniye IKEA'dayım bir hanımefendi çıkıyordu ulan dedim hanfendiye bak. Arkasında da bir kalabalık var baktım Stoch hıyarı geliyor, herif düz yürürken yanına gelip foto çektiriyorlardı :asd:

Emre Çolakın da olduğu bir ortamda bulundum o da malın teki.

masal-saati2.gif

2-3 sene once Rijkaardi sokakda gormustum arkasindan bagirmistim, hic iplemedi sonra kosarak arkasindan gittim konusmustum baya ayak ustu Galatasarayi takip ediyormusun diye sordugumda tabiki takip ediyorum cok iyi gidiyorlar demisti.

Eric Gerets zamaninda Galatasaray Hollandaya kampa gelmislerdi ozamanda bir cok futbolcu ile foto cekinip konusmustum.
Song , Saidou , Umit Karan , Hasan Sas filan.

Konyaspordan bir cok futbolcu ile muhabbetim vardi ozelike Selim ay , Ali Turan ve Ali Camdali ile.
Selim ay uefa formasi vermisti Ali Camdali eldivenlerini Ali Turanda turkiye kupa formasini.

Aykut Kocaman ile de 2-3 tane fotografim var adam gibi adamdir

Millet kimlerle görüsmüs Ben Melek apartmanindan Melek hanimi görmüstüm Bana çok sevimli bir cocuk oldugumu söylemisti ve yanagimi çekmisti yasim 2-3 fln Vay anasini

2-3 sene once Rijkaardi sokakda gormustum arkasindan bagirmistim, hic iplemedi sonra kosarak arkasindan gittim konusmustum baya ayak ustu Galatasarayi takip ediyormusun diye sordugumda tabiki takip ediyorum cok iyi gidiyorlar demisti.

Konyaspordan bir cok futbolcu ile muhabbetim vardi ozelike Selim ay , Ali Turan ve Ali Camdali ile.
Selim ay uefa formasi vermisti Ali Camdali eldivenlerini Ali Turanda turkiye kupa formasini.
Ben olsam kaçardim

Geri
Üst Alt