hiçbir futbolcuyla, tanıştınız mı, konuştunuz mu?

baslangici yapiyorum

2009 yilinda Bayern idmaninda Hamit Altintop ile görüsme firsatim oldu. Kisa süren konusmada kendisine Galatasaray da oynar mi sorusunu sormustum. Gülümseyerek ‚ilerde neden olmasin‘ cevabini vermisti.
Rizkimi alacağım demedi mi

Bir ay kadar önce Adem Büyük'le sohbet ettim Hopa'da bir mekanda çok cana yakın sanki liseden arkadaşım gibi sohbet ettik bu arada elektronik sigara kullanıyor ve sağlam rakı içiyor ...

Wesley Sneijder ve Lucas Podolski o zamanlar işim buna müsaitti birde Hamza Hamzaoğlu hocama denk geldim kendisi gittikten sonra takım kötüydü, niye gittiniz hocam takım çok kötü küme düşcek nerdeyse şu hale bak vs diye bir sitemde bulunmuştum "Ben gitmedim ki beni kovdular." dedi. Direk bunu söyledi sustum bende.

schalke antenmaninda hamit ve lincolnu görmüstüm ve foto cekinmistik

hayal mayal hatirliyorum tabii neredeyse 20 sene olacak

Balic, fabio(ikiz kardeslerden), emre beleş, sadik ve moses ile fotom var

Merih Demiral yakın bir arkadaşımın çocukluk arkadaşıydı onla oturdum bir kaç sefer.Ayrıca Sydney'de Gucci'de çalışırken Lampard gelmişti yoğun olduğum için foto çekememiştim ama iyi günler demiştim adama.
He ayrıca Apindangoye bizim sitede oturuyordu Ümraniye'de oynarken kardeşiyle bilardo falan oynuyorduk , şimdi de bu Ümraniye'deki Serkan Göksü bizim sitede oturuyor arada sohbet ediyoruz.

2002 senesinde Osmanbey'de bizim evin orada fırından alışveriş yaparken

Bülent Korkmaz
Hakan Ünsal
Arif Erdem
Kerem İnan'ı

görmüştüm. Bülent Kaptan'a kaptan şampiyon olacağız söz mü demiştim. Gülüp söz olsun demişti.

Onun dışında geçen aylarda Necati'yi Nişantaşı'nda Gasto'da yemek yerken gördüm arkadaşları ile biz de mekana geçtik ama selam vermedim.

Geri
Üst Alt