Üye Görüşü Hiçbir Şey Bitmedi Kalkıp Devam Edeceğiz

Arkadaşlar bu karamsarlığı anlamak gerçekten güç. Herşey yine bizim elimizde. Rakip denilen takım(!) senin sahana gelecek ona o sahayı dar edecek yine biziz.

Şu fikstürde olan her takımı güle oynaya yenecek gücün var mı?
- Evet

Kaldı ki karşı takımın zor maçlar yerine kolay maçlarda çok daha rahat puan kaybettiği ortada. Bknz; İstanbulspor,Kayserispor vb.

Ne operasyon hakemleri ne başka yollar. Sen Galatasaray gibi oynadıktan sonra karşında duracak güç yok, yıllardır bunu görüyoruz.

Burada ki tek nokta. Okan Buruk ve takımın bu şampiyonluğu ne kadar istediği. Herşey orada bitiyor ne operasyon hakemlerinde ne sözde rakipte.

Olm komedimisin ya ahaha

Juve maçından sonra milleti alıntılıyodun şimdi de alıntılasana utanma gel ob başlığına özür dile ben ettim siz etmeyin de cahillik ettim dünyanın rengine kandım de bişi de bi mahçup ol
Neyine özür diliyecegim
Senin gibiler gibi illa hakliyim diye diretmem
Hoca dün hataliydi
Hatasi kadro falan degil, osimheni götürmemektir

Her taraftar gibi tabiki inanacağız, ama Okan buruk'un takım üzerinde etkisi olduğunu düşünmüyorum. Artık şampiyon olacaksak, yine oyuncuların bireysel çabası ile oluruz. Yönetim zaten pasif, teknik ekip ise Allah'a emanet

Bence Gs-Fb maçı kilit maç olacak ve Shabani Nonda'nın golü gibi bir golle yeneceğiz oradanda ligi götüreceğiz.

Okan hocanin havalimaninda verdigi reportaji Acun'a benzettim. Sacma isler yapmaya basladik bile, Fenerbahce'lesmeye gerek yok.

Juve maçı var, sonra Tottenham maçı var. Bu günleri tekrar görebilmek için 13 yıl bekledik.

Dün hem göztepe için hem de bjk için maçı izleyeyim dedim. 2 takımı da çok rahat yenmemiz gerekiyor diye düşünüyorum. Göztepe kalecisi resmen 4 tane bireysel hatadan yedi. Bjk de başımıza bela olabilecek Orkun ve Oh var. Oh da neden başımıza bela olabilir, talisca gibi her pozisyon yerde, seyirci baskısı hakem direk verir faulleri. Okan hocam ydışı basının gazına gelmezse yeneriz bjk yi de. İtalyan tvlerine katılıp kendini pazarladı geçen hafta. Yok inter in yeni teknik direktörü yok juve ye mi geliyor fln filan. çok zor işimiz ama ben şampiyon olacağız diyorum.

CL dönüşü galip gelen her takım puan kaybetmiş. Bizim de puan kaybetmemiz anormal değil. Rakip kollandığı için puan kaybetmiyor işin o kısmı kötü. Adamlar kollanmasa şu an aramızda 7-8 puan fark olacaktı ve Konya maçını siklemeyecektik bile.

CL dönüşü galip gelen her takım puan kaybetmiş. Bizim de puan kaybetmemiz anormal değil. Rakip kollandığı için puan kaybetmiyor işin o kısmı kötü. Adamlar kollanmasa şu an aramızda 7-8 puan fark olacaktı ve Konya maçını siklemeyecektik bile.
Senin oynadığınla onların oynadığı aynı takım değil. Şu dandik ligde 12 maçtır galibiyeti yoktu heriflerin. Sorun yenilgide değil oyun oyun. Birkere bile kazanacağımızı hissetmedim. Bukadar yavasmiymiy futbolu kabul edemiyorum.bir süre uzaktan skorları takip ederim artık. Beşiktaş maçı bitimine kadar. Orda duvara toslarsak hepten bırakacam bu sezonu

Şikeciler 9 puan önde olsun. Kalan bütün maçları bunlara karşı oynayalım. Hakem ve VAR hep yasin kol ve şu davut mı neydi şerefsizleri olsun. Bir gram bile Şampiyonluktan umudumu kaybetmezdim.
Ama işte şimdi siyaset ve çantalar sayesinde bütün rakiplerimiz bize bilenecek ve şikecilere karşı hep önemli bir kaç adamları eksik olacak grip mrip diyip.
Bütün maçlarımızı kazanmak zorundayız. Başarabilir miyiz? Tabiki, ama çok zor olacak.
Benim için kulüp tarihinin en önemli Şampiyonluğu olacak.

Senin oynadığınla onların oynadığı aynı takım değil. Şu dandik ligde 12 maçtır galibiyeti yoktu heriflerin. Sorun yenilgide değil oyun oyun. Birkere bile kazanacağımızı hissetmedim. Bukadar yavasmiymiy futbolu kabul edemiyorum.bir süre uzaktan skorları takip ederim artık. Beşiktaş maçı bitimine kadar. Orda duvara toslarsak hepten bırakacam bu sezonu
Ustam haklısın. Kötü oynadık, rezil gibi maçtı. Yalan yok. Ama kaybetme lüksümüzün olmamasının sebebi de TFF yani. Normal bir ligde güle oynaya hem şampiyon olurduk hem de Avrupa'da ilerlerdik.

Ustam haklısın. Kötü oynadık, rezil gibi maçtı. Yalan yok. Ama kaybetme lüksümüzün olmamasının sebebi de TFF yani. Normal bir ligde güle oynaya hem şampiyon olurduk hem de Avrupa'da ilerlerdik.
Teknik direktör ve oyuncular bir izlesin maçı. Böyle rezil bir maç yok. İstek yoktu takimda

birsey bitmedi ama hocamiz pek güven vermiyor bu tür maclar icin.

kocaelispor macina kaza dedik, bir daha olmaz dedik. Eee yine oldu.

Bilemiyorum, moralim cok bozuk. Endiseliyim.

Fikstür kadar gereksiz kafa yorulan başka bir nokta yok. Fener'in güle oynaya çıktığı Trabzon'dan çıkamıyorsan zaten hiç suçu başkasına atmayacaksın. Bizim rakibimiz kendimiziz rakip yok bize bu ligde.
Oynamazsan Berkan'lı Arif Boşluk'lu Konya bile seni yener ama oynarsan Göztepe'den Trabzon'dan yürüyerek çıkarsın olay bu kadar basit.

Emin olduğum tek bir şey var ki Fener bizim maça kadar en az 2 kere daha takılacak bu da fikstür hakkında yazacağım son mesaj olacak zira tekrara düşüyoruz.

Buna bir şey daha ekleyeyim, Fenerbahçe mağlubiyetini büyük maç haricinde alacak. (Bize ve BJK'ye ayrıca yenilebilir)
Hiç ummadıkları bir maçta yenilecekler bu Karagümrük bile olabilir. Kasımpaşa'nın çelme takacağından neredeyse emindim.

1771874970051.webp

Allah'tan rakip fener. Yoksa 4 senedir ne fırsatlar verdik

Koşmadan Göztepe, bjk ve ts maçlarını kazanmamız imkansız ( it gibi koşmadan )

Geri
Üst Alt