Üye Görüşü Hiçbir Şey Bitmedi Kalkıp Devam Edeceğiz

Kabul edelim fikstür zor. Fakat sen motive bir şekilde çıkmazsan Konya da zor. Konsantreysen bjk deplasmanında 3 puanı koyarsın cebe. Trabzonu Göztepeyi rahat alırsın

Bir de herkes bizim tarafımızdan bakmış duruma

Abi adamlarda santrfor yok. Ts maçını kazandılar ben dedim ki fener jantta gidiyor. Full konsantre çıktılar o maça. Her maçı kazanamazsın bu şekilde. Öyle ki nottingham maçına focuslanamadılar. İğrenç ötesi oynadılar.

Ayrıca şikroç sakatlandı. O pisliğin eksikliği onlar için önemli

Kanteyi kullanma konusunda ısrarcı olurlarsa orada da problem var. Kerem bir iki daha böyle oynarsa, bi de puan kaybı gelirse sen gör mevzuyu

İçerde samsun antep bjk başak maçları var fenerin

Asıl puan kaybı içerde. Çünkü ufacık bi kıvılcımda kendini yakacak adamlar var orda. Cidden ibreti alem için yakar, görürüz izleriz.

Bizim puan kaybımız kayıplarımız olabilir

Ama onların da olacak

Hakem ittirsin istediği kadar olmayınca olmuyor
Sen bu zıkkımı biliyorsun kardeşim...

Bu başlık açıldıktan sonraki 3 maçta puan kaybettiler. :asd: :asd:

Season 9 Idk GIF by The Office

Son 6 maça girilirken en rahat fikstür bizim. Fenerbahçe maçı dahil en zor maçımız bana göre Gençlerbirliği olacaktır. İç sahada iyiler ve Volkan faktörü ile ortamı CL yarı finaline çevireceklerdir.
Bu hafta Britanyalı hoca akıllı davranırsa Fener, Kayseri'den çıkamaz. Trabzon ise ilk fırsatta takılacaktır.
Kocaeli yenip 6 günlük ara ile tam motive Gençlerbirliği maçını alıp Fenerbahçe maçı için beklemeye geçmemiz lazım. Trabzon 2'de 2 ile gelir biz Fener ile berabere kalırsak ondan sonra puan kaybı hakkımız kalmıyor.
Anadolu ittifakı zaten Galatasaray düşmanı olduğu için Trabzon'a son 2-3 maç yatabilir. Trabzon'un hemen bu hafta fişi çekilmeli.

Gençlerbirliği'nin kritik oyuncuları bu hafta sarı kart sınırında ve sert bir maç oynayacaklar:

1775679156349.webp

Geri
Üst Alt