Üye Görüşü Hiçbir Şey Bitmedi Kalkıp Devam Edeceğiz

Ata B. Oğuz

Boo!
Yönetici
Süper Moderatör
Buradan bırakmak bize yakışmaz, biten hiçbir şey yok henüz. Sonuna kadar mücadeleye devam.

Bu takım 3 yıldır şampiyon, yine şampiyon olacak.

Her sezon arada kazalar oldu, düştük ama kalktık, yine kalkacağız.

GIF by Galatasaray

Buradan bırakmaz bize yakışmaz, biten hiçbir şey yok henüz. Sonuna kadar mücadeleye devam.

GIF by Galatasaray
Yildiz kullanimina dikkat edelim smodatabeyimiz

Buradan bırakmaz bize yakışmaz, biten hiçbir şey yok henüz. Sonuna kadar mücadeleye devam.

GIF by Galatasaray
Bilyonerde oranları belirleyen sen olsan fbye ve bize şamp oranların nasıl olurdu?

olmuşla ölmüşe çare yok artık clye bakacağız

Rakibin evine gelecek biz hala şampiyonluk gitti. Şu tabloyu ifb ye versen bugün alır abi.

Adamlar üç senedir fikstür avantajı kovalayıp bekliyor üç senedir sonuç belli.

Febe haric 1 mac kaybetme hakkimiz kaldi, febe dahil diger tum maclari alirsak gene sampiyonuz

Tabi bunu mac secen futbolculara söylemek lazim. Biz burda nekadar inanirsak inanalim sonuc onlarin inanmasina kaliyor

Kendimizi kandıralım nedense yok abi güvenmiyorum takıma

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

biten bişey yok ama ligdeki maçlarada ŞL maçı derecesinde önem verilmediği sürece işimiz zor

Normalde bu tarz başlıklara inancım olurdu ama bu sene inancım azalarak devam ediyor.

Derbi galibiyetimiz yok, 2 tane anadolu takımına mağlup olduk açıkçası olumlu bir tablo göremiyorum.

Geçtiğimiz 3 senenin aksine bu sene takım bangır bangır ben şampiyon olmak istemiyorum diyor.

Bu okan hangi mağlubiyetten, puan kaybından, olumsuz durumdan ders aldı da bundan ders alsın yav. İşimiz tamamen Osi'ye kalmış durumda. Daha da hiçbir şeyden beklentim yok.
ben şampiyonluktan bahsediyorum açıkcası. dersi geçtim artık adam belli ki okula bile girememiş. allah osi'ye zeval vermesin ama bizim bugün 1 maçlığına hoca elinden çektiğimiz yokluğu en güçlü rakibimiz yönetici beceriksizliğinden 1 tam devre yaşayacak. burdan şampiyonluk veriliyorsa kaybedilen 1 taneye değil bu yetersizlikle kazanılan 3 tane şükretmek gerekecek.

Geri
Üst Alt