Üye Görüşü Hiçbir Şey Bitmedi Kalkıp Devam Edeceğiz

Mesele bizim yenilmemiz degil. Ittirilen ve kollanan bir rakibin olmasi. Cogumuz yarin fener lehine penalti ve kirmizi kart verilme ihtimalinin cok yuksek oldugunu biliyoruz. Adil bir lig yarisi olsa sampiyon biz oluruz derim.

Sezon inanılmaz bir noktaya geldi her anlamda.

Bu sezon ya tarih yazacaz ya tarih olacaz kıvamına geldi :asd:

Buradan bırakmak bize yakışmaz, biten hiçbir şey yok henüz. Sonuna kadar mücadeleye devam.

Bu takım 3 yıldır şampiyon, yine şampiyon olacak.

Her sezon arada kazalar oldu, düştük ama kalktık, yine kalkacağız.

GIF by Galatasaray

Normal bir ligde mac kaybetmek kadar olagan bisey yok.Bok gibi oynayip beklenmedik kayip da yasarsin cok normal.De iste lig normal degil anasini satayim.Psg gecen sene toplamda 8 macta felan puan kaybetmisti 2 yenilgi 6 beraberlik gibi bi seydi.Kayip yasamak cok normal.Anormal olan surekli ittirilen ve bu sebeble puan kaybi yapmiyacakmis gibi hissettiren bir rakip olmasi.Olamazsak da olamayiz yani napalım

o maça kadar ts bjk göztepe deplasmanları var bugün konyaya şut atamayan takım oralardan çıkamaz zaten.

Bu takım 3 gün önce de 5 attı Juventus'a. Bugünkü mağlubiyetin sebebi bizim oyuncuların gevşekliği hem de her birinin.

Bu yüzden dedim ya zaten. Ya ciddiye alırlar ve şampiyon oluruz. Ya da zaten 2-3 maç sonra şampiyonluğu vermiş oluruz çoktan. Hiç mayısı beklemeye gerek yok.

2 güne tekrardan hesap kitap yapmaya başlarız neler gördük..

17-18 sezonu bitime 6 hafta kala küme düşmek üzere olan g.birligine kaybedip liderliği verdik önümüzde boru gibi fikstür ve icerde direk rakipler bjk ve başak ile maçlarımız vardı.. Alanya,goztepe,Akhisar deplasmanlari hepsini kazandık..

18-19 sezonunda yine bitime 6 hafta kala fb deplasmanında biçilip 5 puan geriye düştük oradan gelip şampiyon olduk...

Geçen sezon bitime 9 hafta kala deplasmanda bjk ye yenildik puan farkı 3 e düştü ts samsun goztepe deplasmanlari vardı oradan çıkıp şampiyon olduk..

Ondan önceki sene 23-24 sezonu fb ile haftalarca 1 puan fark vardı her hafta diken üstünde gittik..

Evet bu sene daha zor çok üzerimize geliniyor ama 2 gün sonra yeniden hesap yapmaya başlayacağız bu maçın etkisi de yavaş yavaş azalacak..

Hafta bittiğinde fb ile aynı puanda olacağız büyük ihtimalle ve icerde maçımız da duruyor.. Artık hafta hafta bakacagiz..

Bu takım 3 gün önce de 5 attı Juventus'a. Bugünkü mağlubiyetin sebebi bizim oyuncuların gevşekliği hem de her birinin.

Bu yüzden dedim ya zaten. Ya ciddiye alırlar ve şampiyon oluruz. Ya da zaten 2-3 maç sonra şampiyonluğu vermiş oluruz çoktan. Hiç mayısı beklemeye gerek yok.
o yüzden diyorum bitti diye. kocaeli maçında ciddiye almadılar akıllanmışlardır dedik bi şey değişmemiş demek ki. neyse görücez inşallah ben yanılırım.

o yüzden diyorum bitti diye. kocaeli maçında ciddiye almadılar akıllanmışlardır dedik bi şey değişmemiş demek ki. neyse görücez inşallah ben yanılırım.

Bunu nerde anlarız söyleyeyim

Juventus deplasmanından 3 gün sonra hemen Alanya maçı var.

28 şubatta bu takım şampiyon olacak mı olmayacak mı o maç belli olur.

Geri
Üst Alt