Ahmet Sinanoğlu
Parçalı Üye
- 20 Ağustos 2019
- 4.241
- 2.807
- 1.148
Koyim futbola size bisey olmasın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Taraftarın bu yönetimden daha çok emeği var bu takımda özellikle de bu sene.Çok doğru iş yaptı taraftar. Bu noktada buradan yazıp sövsek de yapılması gereken bu.

] attıgımıx hafta adamlar
yedi tam rüzgarı arkamıza alıp ilerlemek varken adamlara umut aşıladık resmenBaşıni tutmusuz gibi gozukuyorHiç ama hiç kolay maçımız yok
Beşiktaş dep
Trabzon dep
Samsun dep
Göztepe dep
Başakşehir
Alanyaspor
Kasımpaşa dep(Son hafta)
Konyaspor'da en kolay maçlardan biriydiBaşıni tutmusuz gibi gozukuyor

Başı tutunca sımsıkı kavrayacaksın diyorlar, ama bilemedim.Başıni tutmusuz gibi gozukuyor

Osimhen'li mi Osimhen'siz mi o da fark ederBaşı tutunca sımsıkı kavrayacaksın diyorlar, ama bilemedim.![]()

Benzer hikaye. Gençlerbirliği'ne yenildiğimiz maçtan sonraki görüntüler bunlar.
O şampiyonluk burada kazanılmıştı.
Bu gece de benzer bir tablo oluştu diyorum.
Gitmeyecek sene sonu bütün yaz sana satasacam şirin BabamJuventus geçtik bu sefer Liverpool ya da Tottenham geldi futbolcular yine maç seçecek yine lig gidecek o dönemden farklı olduğunu düşünüyorum.
Umarım öyle olurGitmeyecek sene sonu bütün yaz sana satasacam şirin Babam
25k mesajımı sana atmışım kıymetini bil.Umarım öyle olur
Goooooooooooooollll diye bağırdılar Nottingham attıkça. Bizim ligde 2 kulvar aynı anda yürümüyor.fbye plzen çıksın diye boşa demedik
haa fb plzene elenir miydi elenirdi belki ama eleme şansı daha yüksekti. ALde en azından bir tur daha atlamalı diye boşa demedik
BIzim seviyemizdeki takim dediginin rakipleri de de 5 para etmez konya falan ya rts. Mac secme iṣi olmasa hic etkilemez, ama malesef bu gurup apacik mac seciyorlarEtkilenmiyor lafını edenler bir kez daha düşünürler hele ki bizim seviyemizdeki bir takım.