Üye Görüşü Hiçbir Şey Bitmedi Kalkıp Devam Edeceğiz

Bjk maçında bekliyordum bu mağlubiyeti burada oldu. Artık çıkıp her maçı kazanacaklar seçenekleri yok yoksa seneye bu cl maçlarını değil shaktarla steau bukreşle oynarlar.

Hiç ama hiç kolay maçımız yok şurada 3 puan banko yazabileceğimiz maç sayısı bile az

Beşiktaş dep
Trabzon dep
Samsun dep
Göztepe dep
Başakşehir
Alanyaspor
Kasımpaşa dep(Son hafta)

Şu hafta puan kaybı çok saçma oldu fenere yaradı resmen. Şampiyonlar liginde [emoji6] attıgımıx hafta adamlar yedi tam rüzgarı arkamıza alıp ilerlemek varken adamlara umut aşıladık resmen

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Benzer hikaye. Gençlerbirliği'ne yenildiğimiz maçtan sonraki görüntüler bunlar.

O şampiyonluk burada kazanılmıştı.

Bu gece de benzer bir tablo oluştu diyorum.

Juventus geçtik bu sefer Liverpool ya da Tottenham geldi futbolcular yine maç seçecek yine lig gidecek o dönemden farklı olduğunu düşünüyorum.

Bjk maçı zaten garanti puan kaybı, ts ve göztepe'de puan kaybı yüksek ihtimal. Bu sezon başaracaklar fb'yi şampiyon yapmayı. Bu sezon yabancı hakemlerle oynansaydı farkla şampiyon olurduk orası da açık

Etkilenmiyor lafını edenler bir kez daha düşünürler hele ki bizim seviyemizdeki bir takım.
BIzim seviyemizdeki takim dediginin rakipleri de de 5 para etmez konya falan ya rts. Mac secme iṣi olmasa hic etkilemez, ama malesef bu gurup apacik mac seciyorlar

Rotasyon yapilmaz deniyor, yav cikan 11 önune geleni tokatlamasi lazim normalde

Hoca takimi motive edememiṣ, ki kendiside juve macini dusunuyordur kesin

Konya maciyla ilgili hic bir bahaneyi kabul etmiyorum. Takim top oynamadi ve kaybettik. Kos koca 90dk da 1 tane gol posyonumuz olmazmi yav?

Geri
Üst Alt