Üye Görüşü Hiçbir Şey Bitmedi Kalkıp Devam Edeceğiz

Ayrıca iç sahada yarısı olmayan Antep'e 2 puan bıraktık, Konyaspor 3 puan ve Kocaelispor 3 puan verdik 2 maç berabere kalsak +2 puan Antep galip gelsek +2 toplam 4 puan şuradan çok net en kötü senaryoda maç fazlasıyla puan farkı 7 olurdu.

Derbileri kazanamadık.

Bu kadar hata yapmak normal değil.

22/23 derbileri domine ettik
23/24 - 24/25 anadoluyu komple domine ettik

Bu sene hiçbirini domine edemiyoruz.

Okan olduğu sürece şampiyonluk hayal olur. Bu sene ağır sacmalamaya basladi

Kabul edelim fikstür zor. Fakat sen motive bir şekilde çıkmazsan Konya da zor. Konsantreysen bjk deplasmanında 3 puanı koyarsın cebe. Trabzonu Göztepeyi rahat alırsın

Bir de herkes bizim tarafımızdan bakmış duruma

Abi adamlarda santrfor yok. Ts maçını kazandılar ben dedim ki fener jantta gidiyor. Full konsantre çıktılar o maça. Her maçı kazanamazsın bu şekilde. Öyle ki nottingham maçına focuslanamadılar. İğrenç ötesi oynadılar.

Ayrıca şikroç sakatlandı. O pisliğin eksikliği onlar için önemli

Kanteyi kullanma konusunda ısrarcı olurlarsa orada da problem var. Kerem bir iki daha böyle oynarsa, bi de puan kaybı gelirse sen gör mevzuyu

İçerde samsun antep bjk başak maçları var fenerin

Asıl puan kaybı içerde. Çünkü ufacık bi kıvılcımda kendini yakacak adamlar var orda. Cidden ibreti alem için yakar, görürüz izleriz.

Bizim puan kaybımız kayıplarımız olabilir

Ama onların da olacak

Hakem ittirsin istediği kadar olmayınca olmuyor

Şampiyonlar Liginde devam etmek, Avrupa'da dişe dokunur bir başarı elde etmek istiyorum. Amma ve lakin CL'de devam edersek ligi vereceğiz gibi görünüyor. Nerede bizim UEFA kupasını ve ligi aynı anda alan o muhteşem takım, nerede şimdi ki bizim takım zannettiğimiz takımcık :crushed: Neymiş paşalarımız 2 kulvarda birden mücadele edince yoruluyorlarmış, sakatlanıyorlarmış :crushed: Yıllık 5 milyon avroları 10 milyon avroları maaş diye almayı biliyorsunuz da işte neyse, küfür etmek istemiyorum.

Kabul edelim fikstür zor. Fakat sen motive bir şekilde çıkmazsan Konya da zor. Konsantreysen bjk deplasmanında 3 puanı koyarsın cebe. Trabzonu Göztepeyi rahat alırsın

Bir de herkes bizim tarafımızdan bakmış duruma

Abi adamlarda santrfor yok. Ts maçını kazandılar ben dedim ki fener jantta gidiyor. Full konsantre çıktılar o maça. Her maçı kazanamazsın bu şekilde. Öyle ki nottingham maçına focuslanamadılar. İğrenç ötesi oynadılar.

Ayrıca şikroç sakatlandı. O pisliğin eksikliği onlar için önemli

Kanteyi kullanma konusunda ısrarcı olurlarsa orada da problem var. Kerem bir iki daha böyle oynarsa, bi de puan kaybı gelirse sen gör mevzuyu

İçerde samsun antep bjk başak maçları var fenerin

Asıl puan kaybı içerde. Çünkü ufacık bi kıvılcımda kendini yakacak adamlar var orda. Cidden ibreti alem için yakar, görürüz izleriz.

Bizim puan kaybımız kayıplarımız olabilir

Ama onların da olacak

Hakem ittirsin istediği kadar olmayınca olmuyor
+1905, sadece hakem kismina katilmiyorum. Fener bugun bizim oynadigimiz topu oynasaydi, golu iptal edilmezdi ve ince dogramalar olmayacagi icin daha rahat oynayip kazandirilirdi.

Essekbahce'nin ozelligi bu haftalarda strese girmeleri, Nott maciyla kivilcim yakilmisti ama bizim bu durum biraz moral olacaktir. Su anda baslarindaki hoca da lig sampiyonlugu olmayan birisi. Son haftalari oynamak zordur, 2021 yilinda Sergen'in nasil cuvalladigini hatirlayalim. Skiriniar'in sakatlanmasi da guzel oldu. Hala her sey bizim elimizde, BJK veya Goztepe depinde puan kaybi hakkimizi once kullanmis olduk.

Hiç bir şey bitmedi gibi gözüksede çok şey gitti. Görünen o ki son 16 maçı öncesi ve sonrası da muhtemelen puan kayıpları yaşayacağız Yıllardır şampiyonluk yarışından bu haftalarda direksiyon da hep biz vardık ilk defa fenere geçti avantaj.

Bugün kayseri-antalya maçı var.
Kayseri kazansın ki hem kümede kalma umutları devam etsin hem de antalyayı küme potasına yaklaştırsın.

Çünkü fener haftaya Antalya deplasmanında

4 hafta önce Sami Uğurlu geldi antalyaya.

İçerde gençleri yendiler. Ts ile berabere kaldılar. Samsunu yendiler

Hafta hafta bakmak lazım.

Velhasılkelam kayseri-antalya maçı önemli. Kayseri kazansın

(Bu arada fbnin kayseri deplasmanı da var)

Durmadan yere düşüyoruz. Ayağa kalksan yine yere düşeceğiz. Rakip hatayı fazla yaparsa şampiyon olacağız. Yoksa elveda şampiyonluk.

Konya Kocaeli Antep. Verilen puanlara bak. 12 maçtır kazanamayan Konya. Takımın yarısı eksik Antep'e puan verdin sahanda gelse kafayı yeme. Bu takım nasıl böyle ölü gibi oynuyor. Dün sahada ruh yoktu ya. Haftada 2 maç oynatamiyoruz. Rotasyon yaptın yine ölü gibiydin. İlla osimhen pres yapacak defansı zorlayacak top kapacak maç alacağız.

Juventus maçı en az 3 u baskı presle atılan gol. Tek iyi özellik bu o da her maç olmuyor. Şu maçta niye yapmadın önde baskıyı.

Yazık yav yenilirsin de böyle değil. Karşındaki rakipte güçlü degil. 12 maçtır galibiyet görememiş. Gelip seni yeniyor. Bu taraftara yazık. Hakem belki o golü verse yine kazanabilirdin bilmiyorum ama oynanan oyun rezalet. İstesen bukadar kötü oynayamazsin.

Okadar amaçsız oynadikki yenilmeyi hakettik. Onlar bile beklemiyordur yenmeyi. Biz yenilmeyi bekliyorduk ama.

Seneye şampiyon oluruz olmayız ama bir sürü değişim olmalı.

Benim için en kötüsü şampiyon olamayıp Bazılarıyla devam etmek.

Son düzenleme:
Şampiyonlar Liginde devam etmek, Avrupa'da dişe dokunur bir başarı elde etmek istiyorum. Amma ve lakin CL'de devam edersek ligi vereceğiz gibi görünüyor. Nerede bizim UEFA kupasını ve ligi aynı anda alan o muhteşem takım, nerede şimdi ki bizim takım zannettiğimiz takımcık :crushed: Neymiş paşalarımız 2 kulvarda birden mücadele edince yoruluyorlarmış, sakatlanıyorlarmış :crushed: Yıllık 5 milyon avroları 10 milyon avroları maaş diye almayı biliyorsunuz da işte neyse, küfür etmek istemiyorum.
Yalan dolan o. Takıma gerçek hoca gelirse farkı anlayacağız. İyiki en iyi 5 ligde filan değiliz. Kesin Avrupa'da oynarken küme dusmeye filan oynardık.

12 maçtır kazanamayan Kıçı kirik takım seni yendi işte. Birde hicbirsey yapmadan. Topun gerisinde beklediler. Sen hicbirsey üretmeden 3 puanı verdin

Fatih hoca döneminde tamda bu haftalarda beklenmedik bir gençlerbiriligi mağlubiyeti yaşamıştık o zamanda karalar bağladık ama.taraftar takıma sahip çıktı kalan maçları alıp ki yine bejeke trabzon maçları falan vardı alayına çakıp şampiyon olduk

Fener mallık yapmazsa gitti şampiyonluk görünen köy bu.

Fobinin olduğu bjk dep
Fobinin olduğu içerde fener maçı

Bak trabzonu göztepeyi saymıyorum bak onları yendin sayıyorum. Sen ya bütün hepsini yeniceksin ki bu kırılgan takımla mümkün değil ya da gitti yani bu sene.

Takım tarlayı pavyonda yiyen dayılar gibi havaya puan saçıyor. Umarım silkelenirler bu mağlubiyetten sonra.

SM-G990E cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Adamların fikstür avantajı var bizim deplasmanlar aşırı zor bu sene pek umudum yok

Bu konudaki bütün düşüncelere saygım var. Yalnız feneri fazla abartıyorsunuz arkadaşlar

Bu konudaki bütün düşüncelere saygım var. Yalnız feneri fazla abartıyorsunuz arkadaşlar

Sorun fener olmadığını halen anlamayanlar var. 6 puan geride olsak bile bu zorlu fikstüre rağmen Şampiyonluğa inancım tam olurdu.
Operasyon çocukları bunlara şimdiye kadar zaten en az 15 puan kazandırdı. Ve düşünün artık lider olduklarında neler neler yaşanacak şikecileri orada tutmak için.
Ne zaman bunlar lider olursalar bu iş biter o yüzden benim için. Çünkü senin basiretsiz korkak bir yönetimim var. Şampiyonluğu satmışlar demiştim.

Geri
Üst Alt