Hiçbir Şey İçin Geç Değil

Istedigin kadar calis beni sinirlendiremezsin ustat , bosa kurek cekiyorsun daha once de soyledim

kendi seviyendekilerle ugras pratik yap biraz , hemen yildizlara ulasmaya calisma benzinin yetmez

(tuna sana degil yazim ,senin altindaki mesaj oldu ,oyle anlasilabilir diye ekleme yaptim)

Şu an sergen olsa beni sevdiğini sen de açıkla mutlu olalim yazardi.

Sergen nereden geldi aklima çözemedim. Bilen beni de yeşillendirirse sevinirim

Istedigin kadar calis beni sinirlendiremezsin ustat , bosa kurek cekiyorsun daha once de soyledim

kendi seviyendekilerle ugras pratik yap biraz , hemen yildizlara ulasmaya calisma benzinin yetmez

(tuna sana degil yazim ,senin altindaki mesaj oldu ,oyle anlasilabilir diye ekleme yaptim)

Seni bir yerde gorsem yuzune tukurmem tukurugume yazik.

Egoistligini git tuttugun takimin forumlarindan onlarin yaninda yap.

Boşa hayal kurmaya gerek yok.Bu takımdan cacık olmaz.Zaten cuma akşamı 10 sularında tamamen devre dışı kalacaz yarıştan.

Seni bir yerde gorsem yuzune tukurmem tukurugume yazik.

Egoistligini git tuttugun takimin forumlarindan onlarin yaninda yap.

Cirkinlestikce insanlarin gozunde de dusersin , bu ne kalitesiz adam derler . yapma kendine bunu . hadi ben zaten umursamiyorum da kendini de bu kadar tukurukle sunla bunla yerle yeksan etme

elindeki var bir sapan, kalkmis f-16 vurmaya calisiyorsun

Boşa hayal kurmaya gerek yok.Bu takımdan cacık olmaz.Zaten cuma akşamı 10 sularında tamamen devre dışı kalacaz yarıştan.

en azindan bursa , osmanli ,akhisar gibi takimlarla biraz basa bas mucadele edip gecen seneki gibi avrupaya gider miyiz gidemez miyiz limitinde dolasmamamiz lazim , konsantrasyonu o denli kaybetmek sezon sonunda iyice uzer bizi

bir sezon daha avrupadan uzak kalmak cok dagitir moralleri .. her sene sampiyonluk yarisinda olmayabilirsin , ama avrupada mac yapamiyor olmak cok kotu bir sey

Cirkinlestikce insanlarin gozunde de dusersin , bu ne kalitesiz adam derler . yapma kendine bunu . hadi ben zaten umursamiyorum da kendini de bu kadar tukurukle sunla bunla yerle yeksan etme

elindeki var bir sapan, kalkmis f-16 vurmaya calisiyorsun

Seni burda butun forum ne tur bir kisilik oldugunu az cok biliyor her yorumunda belli zaten onlarin sana olan tutumunda bana hikaye okuma cakma kongre civcivi.

Ben hikaye okumuyorum ki ,sen yorumlarima alinti yapip satasip usulunce cevaplarini aliyorsun . satasmazsan bu cendereye girmezsin , devam edersen ben de devam ederim

baktim baydim , susarim sen kendi kendine devam edersin , fakat iki turlu de sinirlenen ben olmam emin olasin

Ben hikaye okumuyorum ki ,sen yorumlarima alinti yapip satasip usulunce cevaplarini aliyorsun . satasmazsan bu cendereye girmezsin , devam edersen ben de devam ederim

baktim baydim , susarim sen kendi kendine devam edersin , fakat iki turlu de sinirlenen ben olmam emin olasin

Ben sinirlenmem ciciv ama senin maskeni dusurecem butun forumca senin maskeni dusurdugumuz gunu kutluyacaz. Amcasi Dursun olan kisiden hayir gelmez. Soyle haftada kac tabak pilav veriyor sana.

hamza geri dönerse şampuan olacakmışız, bana öyle bir bilgi geldi.

Geri
Üst Alt