- 18 Şubat 2011
- 142.979
- 62.156
- 1.868
fındık kadar aklın edebileceği bir laf değil bu şimdiMurho cevizleri kasada tarttırmaya gelir ancak.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
fındık kadar aklın edebileceği bir laf değil bu şimdiMurho cevizleri kasada tarttırmaya gelir ancak.
Vileda çubuğunu hiç kendi evinizde denediniz mi Şişman bey iyi temizlik yapar.Yaw he vileda yasin he![]()
Topal olduğunu bilmiyordum renktaş geçmiş olsun.Ne yazık ki futbol bilgin sıfır olduğundan seni sevemedim çocuk.Sneijderi satan adamdan ne hayır beklenit ki?Tekme vurmak meşakatli iş üflesen gider bu kardeşimiz![]()
Vileda çubuğunu hiç kendi evinizde denediniz mi Şişman bey iyi temizlik yapar.
Topal olduğunu bilmiyordum renktaş geçmiş olsun.Ne yazık ki futbol bilgin sıfır olduğundan seni sevemedim çocuk.Sneijderi satan adamdan ne hayır beklenit ki?
Lgbtli yasin diyince bulurum zahir. yasin isimli başka biri o grupta yoktur ama sağolasın reyis.Adresini istersen PM'den atabilirim?
Hmm demek kendini belli ettin.Vileda çubuğu temizlik sapında yalama yaptıysa geçmiş olsun renktaş.emin ol senin gibi apachi çok var etrafımda, bol bol deniyorum yasin kardeşim![]()
94 çok mu merak ettin ? başka merak ettiğin olursa özelden yaz söylerim![]()
Hmm demek kendini belli ettin.Vileda çubuğu temizlik sapında yalama yaptıysa geçmiş olsun renktaş.
Bak Sneijderin sana mesajı varKardeş sırf sen kalsın dediğin için bile satılmalı sneijder ve bu forumda ne kadar sneijder hayranı varsa sırf sen seviyorsun diye kendini sorgulamalı bence![]()
Gay olduğunun tespitine varmış bulunmaktayım.Bir erkeğe bebiş demekbebişim benim
Gay olduğunun tespitine varmış bulunmaktayım.Bir erkeğe bebiş demek![]()