- 27 Ocak 2010
- 58.701
- 30.336
- 3.363
bkz. kendi kalesine gol atmak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İçe almayı fazla kurcalama lan kirletme burayıİçime Engin Şişman kaçtı yaw.
İçime Engin Şişman kaçtı yaw.
Şişman Beyin konuya ışık hızında girip ılık olduğunu söylemesi de ilginç bir olaydı.İçe almayı fazla kurcalama lan kirletme burayı
Kes komisyoncu teyyare.Biraz daha devam edersen içine kaçacam hiç çıkmayacam ona göre.
Kes komisyoncu teyyare.
Şişman bey tamam anladık seni benden hoşlanıp zevk alıyorsun çekinmene gerek yok.Adam(bir sıfat üzerine alınma sakın ) içine almaya merak lı![]()
Hmm...ithal ürün gibisin la kimse beğenmiyor sözde qapaklarını ama el mahkum işte yaşıyoruz senle ( şimdi eli okuyunca gaza gelir)
Senin ılık olduğundan bahsettiler sergenim.forumdaki arkadaşlarım seninle ilgilenmiş yasin,bana gerek kalmamış..iyi geceler
yoldan geçen küçük 10 yaşındaki çocuğa sordum Sneijderi satar mıydın dedim.Çocuk durdu ve güldü.Dedim neye gülüyorsun çocuk Sneijderi satan beğenmeyen biri varsa oda fenerlidir dedi üstüne fener ağlama diyerek cümleyi noktaladı.Bu sana gönderme olabilir mi? Sen bu çocuk kadar akıllı mısın diye sormak isterim.Adam(bir sıfat üzerine alınma sakın ) içine almaya merak lı![]()
yoldan geçen küçük 10 yaşındaki çocuğa sordum Sneijderi satar mıydın dedim.Çocuk durdu ve güldü.Dedim neye gülüyorsun çocuk Sneijderi satan beğenmeyen biri varsa oda fenerlidir dedi üstüne fener ağlama diyerek cümleyi noktaladı.Bu sana gönderme olabilir mi? Sen bu çocuk kadar akıllı mısın diye sormak isterim.
Ben tip olmadığına göreTipine gulmus olmasin