hidemasa morita

Oyuncuyu tanımıyorum ben. Ciddi şekilde ilgilendiğimizden de haberim yok. Başlık da çok önceden açılmış. İlk tercihleri olsa alırlardı diye düşünüyorum. Belki Gedson yüzünden almadılar bilemiyorum.

morita versus gedson.
farkli tipolojiler.

tahminim;
* 6 no oncelik gorulmedi, once daha ondeki cicaldau ,
kanat bekler pva ve boey, ve de son olarak stoper dusunuldu gorunuse gore...

kanimca,
gedson hepsinden once hedefti transfer genelinde.joker denklemde.
fakat zigzagli bir transfer cizelgesimiz var karsilikli bu profil ozelinde.

morita ile bizim ilgimizi sahsen bilmiyorum, twitterdan buraya haber eklenince haberdar oldum,olduk sanirim....

*morita nin oyunculugunu ise bizim takimdan bagimsiz salt dunya futbolu ozelinde uzun yillardir takip ediyorum nacizane.

kompakt saglam iyi bri oyuncudur. zaten kendisien yonelik nacizane gozlemim ustlerde mevcut ve de farkli basliklar altinda.

ozetle;

alinmaliydi. olmadi saglik olsun diyelim.....

bu bir , birde cinli oyuncu...
yanilmiyorsam , bizim forumda basliklari olduktan sonra ,
rakibe giden, gidecek isimler.

morita tahminim *vitor sayesinde olur gibi...

ps;

detay nedir , kaca almislar , kesin mi ?
Belli değil üstat ama alırlar gibi geliyor bana, tek sıkıntı oyuncunun yüksek maaş talebi olur zira Arap ülkelerine gidebilir deniliyordu en son.

Pereira'nın isteyeceğini tahmin etmiştik ve gerçekleşti, yine de ligde izlemek güzel olabilir fenerde bile olsa.

Belli değil üstat ama alırlar gibi geliyor bana, tek sıkıntı oyuncunun yüksek maaş talebi olur zira Arap ülkelerine gidebilir deniliyordu en son.

Pereira'nın isteyeceğini tahmin etmiştik ve gerçekleşti, yine de ligde izlemek güzel olabilir fenerde bile olsa.

bonservis ilk basta 3 m ~ 5 m arasi isterler diye bir kac kez .ara ara deginmistim hatirlarsan.

yeni sezona da cok iyi basladi. kanimca 3 m'e birakmazlar. ki, ayni ligden 3 m teklifine red yaniti vermislerdi, bunu da eklemistim bir ara.

4 m veya uzeri olur gorusundeyim.
*vitor mense avantajini kullanir mi , yoruma acik.

dedigin gibi , bu tur yeterli dikkat cekici fundamental ile one cikan oyuncularin ligde bolca bulunmasi, ozellikle izleyenler adina oldukca olumlu. futbolu akli ile oynayan futbolun dogrularini icra edenler denkleminde asya tandansli guzel bir ornek kendisi... diger yandan , lige uyum ,takima uyum farkli konular. bence bu yonlerden sorun olmaz portekiz ~turkiye.

bu arada, listemden bir kac isim gitti , biri de yolda;
furuhashi hatirlarsan en potansiyelli yetenek demistim, ligden cikmasi adina,,,
cikti gitti celtics'e suan bayagi en iyi oyunculari konumuna cikti performans denkleminde. taraftarlar uzerine titriyor kisa surede kendisini sevdirdi.

dun giden ;
20lik genc yetenek gamba osaka takimindan yine portekize scout olan > *shuhei kawasaki isimli oyuncu....
- nacizane iyi buldugum yonleri ; topsuz oyun , oyun momentumu, karar asamasi, saha gorusu , akan oyun takibi , ,kisa ve uzun paslar, top teknigi, kisa ve uzun isabetli sutlar.

son dakika bir aksilik olmazsa yine portimonense kapti diyebiliriz. gecmiste bu menseden bolca yaptigi gibi...
*ilgili bir kac onemli takim vardi, atletico madrid ,shaktar vs, son anda yatmaz ise portimonense gecmisten gelen iliskileri kullanip yarisi kazandi 5 yillik imza. 40 m serbest kalma maddesini hemen ekledi portekiz takimi...

*eski yetenekleri *nakajima da kiralik olarak geri dondu bu hafta kendilerine... ilginc bir sezon olacak kendileri adina.
yeni yetenek shuhei , ne gibi bir seye donusecegi tarafim adina merak edilesi.

furuhashi'yi celtics bekledigim gibi yeni hocalari ange postecoglou sayesinde - hocanin iliskisi sayesinde takima kazandirilan bir yetenek. muthis bir hamle kendileri adina...bekledigim transferi ve performans cikisini gelir gelmez ilk haftadan gosterdi.* j ligden bildigi bir hoca ile calismasi kendisi adina buyuk sans yeni ulke ve lig ,kita denkleminde.

@derbi
bu hafta glasgow rangers vs celtics maci oynanacak.

bu scout sızıntısı canımı sıkmaya baişladı hadi gedson morutan ayyuka çıkan oyuncular ama uzak doğudan oyuncu havuzumuz bellidir , pek haber de çıkmıyordu temmuzda belki kim ile ismimiz çıkmıştır.

naptılar gsscout.xls dosyasını mı ele geçirdi adamlar..

Geri
Üst Alt