Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.644
- 73.184
- 5.188
kanka araya mı girdik sence, sportinge transfer çalımı gelir mi, hoplatırmıyız portekizlileri senceForum yakuba bosuna sovmus olabilir
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kanka araya mı girdik sence, sportinge transfer çalımı gelir mi, hoplatırmıyız portekizlileri senceForum yakuba bosuna sovmus olabilir
Guldurme benikanka araya mı girdik sence, sportinge transfer çalımı gelir mi, hoplatırmıyız portekizlileri sence
talepleri fazlaymış
kendisine dair gecen sezon oncesi - transfer doneminde, ozellikle vurguladigim nuans ; * fundamentali guclu tipoloji bir oyuncu olmasindan dolayi idi... * bu yonden cok begeniyordum. defansif yukumlulukleri zaten tatli sert sekilde kora kor yapan,
ustteki vidyo 9 dakikalik.
*hibrid dcm den de ote ince isleri akillica yapiyordu virtuoz edasiyla., ozetle, orta saha dan istenen bir cok seyi soguk kanlilkla yapan uzakdogu tandansli *unsuz profil ornegi.
* iki sene ust uste ilgilenip alamamamiz nerden baksan anlam verilemez bir durum. < - >
gecen sezon kimlere ne paralar verildi - bu bolge bos kaldi...*omer ile uzatacagina , *babel'i o luks maas la tutacagina veya feg'i ,,,,, *bu japon oyuncuyu alabilirdik ,..
* maasi'ni ise * gulunc gelir diye yazmadim - eger olur da maasi okursaniz eminim sasiracaksiniz..
forumumuzda da oyuncunun yeteri kadar taninmamasina da ayrica sasirdim bugun transfer basligindaki gozlemledigim.
son olarak, yeni takiminda kendisine basarilar dilerim. iyi bir secim portekiz ligi ozelinde- devlerden birine gitti.
yeni sezon da *sporting formasiyla ozellikle sampiyonlar liginde neler yapacak merak ediyorum simdiden.