Hikmet Karaman: "3 Türk'ün oyunda kalması, antrenörün taktiğine kilit vurmaktır"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Hikmet Karaman, Fenerbahçe maçının ardından beIN SPORTS'a açıklamalarda bulundu.

Hikmet Karaman: "Cüneyt hocam pozisyona çok yakın, 3-4 metre önünde, oyna dedi. Mete hocam VAR'a çağırdı. Ben geçen sene de Mete hocamızla buna benzer bir şey yaşadım."

Hikmet Karaman: "Genel konuşuyorum ve Türkiye'ye soruyorum. Aynı dakikada penaltı bizim lehimize olsa Mete Kalkavan, Cüneyt Çakır'ı VAR'a çağırır mıydı?"

Hikmet Karaman: "Gözünü seveyim senin. Öyle bir penaltı verdin ki, ona hiçbir hakem yorumcusu penaltı demedi."

Hikmet Karaman: "Eğer böyle penaltı olacaksa, her maç 20 tane penaltı olması lazım. Kornerler, ikili mücadeleler. Ben 3 değişikliği 90 dakika bittikten sonra yaptım. 5 dakika gösterdi. Hakeme soruyorum, değişiklik için 50 saniye diyor. E 97'de verdiniz penaltıyı?"

Hikmet Karaman: "İyi çıkışları yapabilsek skor ilk devreden lehimize olabilirdi."

Hikmet Karaman: "85'te 2-3 oyuncum beni al diye yalvarıyor, çok yoruldular. Türk oyuncular da bunun içinde var, yapamıyorum. Yapmak için 2 oyuncu birden çıkarmak zorundayım."

Hikmet Karaman: "3 Türk'ün oyunda kalması, antrenörün taktiğine kilit vurmaktır. Bunu biraz zamana yaymaları gerekir. Bir Türk oyuncuyu oyundan alamıyorum çünkü o pozisyona sokacak Türk oyuncum yok."

dön dolaş hep aynı tetikçiler. mete, cüneyt,halis, palabıyık, fırat... mide bulandırıcı reziller

Yav hocam tamam çağırmazdı da bulmuşsun böyle feneri vur 3'ü geç. Antin kuntin hareketlerle topu verdin son dakikalarda

Geri
Üst Alt