Hikmet Karaman: "Galatasaray'ın geriden oyun kurma planını baskıyla iyi bertaraf ettik"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu
Yönetici
Administrator
Hikmet Karaman: "Galatasaray'ın geriden oyun kurma planını baskıyla iyi bertaraf ettiğimizi düşünüyorum. Çok güzel goller oldu. Emrah çok iyi bir gol attı. Bizi biraz dinlerse Emrah çok daha iyi olacak."

Hikmet Karaman: "Haklı bir galibiyet aldık. Fatih hoca da aynı düşüncededir. Bu bizi geleceğe olumlu yönde taşır. Büyük takımlara karşı alınan galibiyetler çok önemlidir. Akıllı oynadık."

Hikmet Karaman: "Oyuncularımı tebrik ediyorum. Yeterli değil, 3 gün önce de kaybettik. Bu skoru alan takım, 3 gün önceki maçı da kaybetmeyecek."

Hikmet Karaman: "Bu kadar sakatlığın olması konusunda bence COVID19 etkisine kafa yormak lazım. Bütün takımlarda, Avrupa'da sakatlık sayıları çok fazla."

Hikmet Karaman: "Bu maç takviminde arada kalan idman zamanları yetersiz. Maç günlerini çık 20 idman şansın var 1 ayda. O da eksiksiz yaparsan. Bu şekilde gelişemezsin. Kondüsyün da tutamazsın."

Herkesin yaptığını yaptım diyor. Taktik dehası olmaya gerek yok

baskı yiyince geride hata yaptığımızı cümle alem çözdü hoca çözemedi

Rakiplerin oyunu çözdüğünü sağır sultan duydu Fatih Terim duymadı.

Bunu çözemeyen adam zaten salaktır.Pardon terim çözemedi hala di mi

Sen yapman gerekeni yaptın sadece o kadar, bizim ki ezbere iş yaptı her zaman ki gibi, sadece izledi

Galatasaray zaten geriden oyun kuruyor her zaman bunun için td olmaya gerek yok, şuan ft yenmek zor bir şey değil

"Akıllı oynadık"

Biz(Terim hariç) ne zaman bu lafı kullanacağız...

geriden oyun moyun kurabildiğimiz yok anca telaş, kaos, bocalama , ayak dolaşması vs...
yedlinle ,anholtla alpaslanla geriden pasla nasıl çıkacaksın arkadaş ya...

Manisaspordayken bizi yendiğinde apar topar canlı yayına çıkmıştı bu Casper kafalı şovmen. Bu gibi boş beleş adamları konuşturanları sopalamak lazım.

Şu herifi her maç Guardiola'ya bağlatmamızdan bıktım
Bir buna bir de İrfan Buz'a aşırı uyuz oluyorum
Düşmüş Ankaragücü'nden sonra Kayseri takımıyla yendi bizi. Mustafa Kaplan hem Gençler hem Agücü ile Terim'den puan almıştı

Geri
Üst Alt