Hikmet Karaman: "Galatasaray'ın geriden oyun kurma planını baskıyla iyi bertaraf ettik"

Bu adamı takdir ediyorum, yeri geldi sırf fotoğraf çekip komplekslerini yenmek için gitti stadlarda Avrupa maçlarını izledi, fotoğraf çektirdi ama çalıştı ve geliştirdi kendini.

Son iki maçtır FT'nin kafasına kafasına vuruyor zaten.

Helal olsun Hikmet hoca, bir de disiplinli olup bir takımı 3-4 yıl çalıştırabilsen tam olacak.

Adamın hakki. Ceyrek butceye sahip bir takim ile bizi duman ettiler. Nekadar konuşsa hakkı. Helal olsun demekten baska birsey dusmez bize. Utanmasi gerekenler utanir umarim.

Çapsız mapsız adam 3 tane attımı attı. Terimden daha iyi oynattımı takımı oynattı. Adama değil onu konuşmaya fırsat verene 2 kelam etmek lazım. Yendiği takım Galatasaray

İrili ufaklı her takım bir iki kere bizi izlese önde baskıyla bir şeyler yapabileceklerini bilir. Küçük takımlar dahi artık topu bize bırakmayacak geride beklemeyecek. Basacak da basacak

Hikmet Karaman: "Galatasaray'ın geriden oyun kurma planını baskıyla iyi bertaraf ettiğimizi düşünüyorum."

Bu zaafımızı bilmeyen kalmadı zaten.

bu adam bile analiz yapmış çalışmış ve sonuçta yenmiş bizimkilerde hocaya doğum günü mesajı toplasınlar

Keşke ağır konuşsaydı Galatasaray takımını hiç bu kadar aciz halde görmedim diye ...

Ulan bu mongol da herkesin yaptığını yapıp deha gibi anlatmasına da ayar oluyorum.

Eziklik gösterisi resmen.

Yaw baskı maskı yapmana da gerek yok. Orta yuvarlağın orada bekle uyuz uyuz pas yapıyoruz zaten kalecilerimiz stoperlerimiz beklerimiz kendi arasında paslaşıyor.

Bizim kaleciye markaj yapsan zaten 1 gol garanti daha ne taktiğinden bahsediyor. Biri stopere diğeri de kaleciye yakın oynasa ofsayta düşmediği sürece bu kabız sistemde rakipler bize kesin gol atar. Bjk falan düşünemiyorum şu şekilde karşılaştığımızı.

Galip geldi ya güvenlik kamerasına bile konuşur artık şovmen. Ha hakkı var mı ? Var. Berbat kadrosuyla 3 atıyorsa adam konuşur, yapacak bir şey yok.

Tüm sezon Fatih Terim'i bekliyor sanırım.

Ulan takımları düşürüp duruyorsun tek maçla kral oluyorsun helal olsun.

adam kayserispor la Galatasarayı yenmiş bırakında şovunu yapsın.

Geri
Üst Alt