Hikmet Karaman Üçüncü Kez Kayserispor'da

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
1629281938318.png

Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı, Hikmet Karaman ile 1 yıllık prensip anlaşmasına vardıklarını açıkladı!

Yukatel Kayserispor Asbaşkanı Ali Çamlı: "Kayserispor taraftarımızın içi rahat etsin. Kayserispor'un başarısı için var gücümüzle çalışıyoruz. Hikmet Karaman tüm camiaya hayırlı olmasını diliyorum."

Hikmet Karaman , Kayserispor'un son 2 yıllık süre zarfında 11. teknik direktör oldu.

oyunculara para ödemeyiz diyen adamlar bunlara sarılıyor heralde dönüp dönüp. yoksa aynı naneyi bu kadar çok sefer yemenin mantıklı bi açıklaması olamaz, içişlerini bilmediğimiz camialar en nihayetinde.

bu adamdan acayip nefret ediyorum. Her gittiği takımda başarısız oluyor, ondan sonra tvlere falan çıkıp bielsa, pep, klopp falan anlatıp müthiş taktisyen algısı yaratıyor

medyada inanılmaz kankaları falan da var. Bu ülkede yeni hocalar görmek istiyorum ama böyle lobiler olduğu sürece zor

bu yüzden ilhan palut, çağdaş atan ve ömer erdoğan'a tam destek

Bu kadar kisa surede bu kadar cok hoca ile calisan kuluplere agir para cezasi veyahut puan silme gibi yaptirimlar olmali ozellikle bizim ulkede. 2 senede 11 teknik direktor ne yav?!

oyunculara para ödemeyiz diyen adamlar bunlara sarılıyor heralde dönüp dönüp. yoksa aynı naneyi bu kadar çok sefer yemenin mantıklı bi açıklaması olamaz, içişlerini bilmediğimiz camialar en nihayetinde.

gel itiraf edelim

ülkede türk td, menajer ve yönetici ayağı olan medya ve taraftar gruplarının desteğini alan bir çete var

Bu lige yeni bir düzen gelmeli
Max 15/16 takım olmalı

gel itiraf edelim

ülkede türk td, menajer ve yönetici ayağı olan medya ve taraftar gruplarının desteğini alan bir çete var

çeteyi bilmem ama yoğun bi pozitif ayrımcılık var. ama ülkenin kahrını çekebilecek ve altından kalkabilecek veya uğraşabilecek yabancı antrenör sayısının az olması da ellerini güçlendirdi. bize feldkamp 20 sene sonra 75 yaşında geldi herif ülkenin ciğerini bildiği için zor şartlara rağmen müthiş bi şampiyonluk aldı. gerets öyle, bilic bjk'ye hak ettiğinden fazlasını yaşattı, zico en azından takımına kendini saydırdı, yakın zamanda sumudica kendini zorla kovdurtana kadar antep'in maskotu gibi takıldı. zayıf karakterli veya umursamaz yabancı antrenörler ise bu kadar karmaşanın arasında bi yerde ya bitiyorlar ya da uğraşmaktan, çabalamaktan vazgeçiyoralr. böyle olunca karaman gibi herifler de bi takımın başına 20. haftada geçmek yerine ilk haftadan koltuğa oturuyorlar işte. yoksa kayseri'de kimsenin karaman gelecek takım uçacak, ilk 10'a kapağı attık filan diye bi düşüncesinin olduğunu sanmıyorum. maaş ödenmeyince türk antrenör allah, yallah diye en azından yerlileri oynatmaya devam eder diye düşünüyorlardır. kayseri'nin taraftarı zaten 3 gün önceye kadar berna'yı yuhluyordu gördüğü yerde karaman ve benzeri bi adam gelecek diye.

Eşşek bile bir düştüğü çukura ikinci kez düşmezken 3. Kez aynı hatayı yapan eşşekler yollarını ne zaman ayıracak merakla bekliyorum.

Hikmet Karaman: "Bir an önce takımla çalışmalara başlayıp, bu zor maç için çözümlememizi yapmamız lazım. Kayseri bizim şehrimiz. Bu yüzden el ele verip başarılı bir grafik çizmemiz gerekiyor."

Geri
Üst Alt