# Hikmet Karaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hikmet Karaman

Hikmet Karaman ve Kewell yan yana komik olan ne?

bu arada yeni sistemde belli oldu gibi

ismi "karaman hunisi" :asd:

hikmet-karaman.jpg

Allahim, Karpaty macindan sonra canimi alaydin da bunlari görmeyeydim. Üzülemiyorum bile, kizamiyorum. Galatasaray ve Hikmet Karaman? Yerliler de bayram eder simdi, Servet'e, Balta'ya, Sarp'a gün dogdu. Takimin ahengini bozan Baros, Neill, Kewell gibi adamlari da yolladik mi tamamdir. Bu sezonluk isim bitti bu takimla, bu benim takimim degil, bu Galatasaray degil. Galatasaray bu kadar vizyonsuz, capsiz, amatörce idare edilmez cünkü. Eger bu Galatasaray ise, ben artik Galatasarayli degilim.

:sad007: deme şöyle Allah gecinden versin . Yerden göğe kadar haklısın ama ne diyeyim ki:(

Hikmet Karaman'ı küçümsemiyorum ama sanki diğer malum adaylar(Avcı,Terim,Hagi) işlerine kimseyi karıştırmazlar bu da Sayın Adnan Sezgin ve Başkan'ın işine gelmez bu yüzden daha söz geçirecekleri bir teknik adam olur diye endişeleniyorum.

Aslantepe'ye Servet, Sarp, Ayhan, Balta, Baris, Ali Turan, Pino gibi oyuncularla mi gidecez diyorduk, simdi bir de Hikmet Karaman'la gidicez anlasilan. Ahaha tesekkürler Galatasaray. Tesekkürler büyük Galatasarayli Adnanlar!

Ekşi'den..

# 1. böyle bir şey gerçekleşse "vay rijkaard'dan sonra hikmet karaman, vay bu nasıl bir çaptır!" falan demem. camı çerçeveyi indirmem. çaptan düşme olarak görmem.

2. hikmet karaman'ı kocaeli ile wenger'e hazırlık maçında 4 tane çakışından beri, olmadı çaykur rizespor'un ligde kalışının kesinleştiği gün yağmur altında rize ahalisiyle horon tepmesinden beri severim. (hangisi daha önceydi hatırlayamıyorum.) gittiği takıma bir mim koyarım. bu sevgi, iki sezon öncesinin birkaçını stadyumda izlediğim son maçlarında ankaragücü'nü fişeklemesiyle artmış (galiba yine hakan kutlu'nun peşine göreve gelmişti), o günlerden yarım sezon sonra ankaragücü yönetiminin kendisini yıldırmak için tertiplediği haydutluklarına karşı durduğu zaman da zirve yapmıştır.

3. hikmet karaman o haydutluk günlerinden de bildiğimiz gibi en azından kontrat - iş bölümü işlerinde profesyonelce çalışır. manisa'daki sözleşmesine olası galatasaray teklifine karşı reservation koyduğu yönündeki tevatür doğru olabilir. eğer öyleyse şimdiki kulübü ile arasında mesele olmaması gerekir çünkü kulüp bu şartların bilincinde olarak kendisini işe almıştır. adamın ufku oysa ve onu düşünerek koşullarını şekillendirmişse olmayacak şey olduğunda da susup oturursun. tekrar edeyim, o sözleşme rivayeti doğruysa bu geçerli. (doğru değilse ve hikmet'in habersiz-hazırlıksız şekilde kulübünü bırakacaksa da dünyanın her yerinde vasat kariyerli çalışanların böyle hayatının fırsatı niteliğindeki teklifleri değerlendireceklerini ve bu inisiyatifi almaktan imtina etmeyeceklerini düşünebilirim gibime geliyor.)

4. galatasaray'ın manisa'da çalışırken hikmet'e "yaklaşması" (fm'den çeviri) konusunda parçalı bulutlu durumlar var, tartışmasız. belki futbolumuzun genel yapı çarpıklığı neticesinde zaten manisaspor'un da galatasaray'ı muhtemelen kendisini ayartmakla suçlayacağı hocasına esasen öyle çok bağlı olmadığı, sadece dört maçta dokuz puanın kendilerine cazip geldiği, üst üste üç dört yenilgide bu sefer galatasaray'a kendisini hocadan kurtarması için yalvarmak durumuna geleceği düşünülebilir, belki buradan bir şey çıkabilir.

5. "transferler rijkaard'ın ismine geliyor, hikmet'le babayı ikna edersin misimovic'leri, dos santos'ları" düşüncesini de anlamsız buluyorum. bir kere "isme gelen transfer" adlı arkadaşın davranışındaki pragmatizm, başka zamanlarda başka yerlerde herkesin şikâyetçi olduğu gamsızlığın, takımı sahiplenmemenin bir alt kümesi gibi geliyor bana. isme gelen transferin düşüncesi "takım ve lig boktan ama gidip hocayı referanslara ekleyeyim" şeklindedir denebilir diyorum; bu da zaten kaçınılması gerektiğini düşündüğümüz bir şey değil mi? bir de transfer bir mutlak değildir ki. biri gelmez, biri gelir. bizi tutmaz öbürü tutar. sükseli ismin öyle tetristeki çubuk gibi takıma cuk oturup bloklar yıkacağının kesin olmadığını daha hâlâ görmedik mi? kahvehane ve sözlük muhabbetlerinde "çık balkanlara ara abicim, 100k'ye (selam fm!) manyak adamlar var" demiyor muyuz? o zaman "rijkaard'layken messi bile radardaydı, hikmet ile en fazla diskispor'lu cabbar gelir" diye üzülmek anlamsız.

türk telekom arena'ya starlar yaraşır, isimsiz topçu isimsiz hoca mı olacak hahayt yolları ise tam aptallık.

5. bütün bunlara rağmen, ben frank rijkaard'ın gitmesinden yana değilim. sabotaja inanmıyorum ama bir servet var havalarındayım. bana sorsan futbol kadrosuna biraz tırpan, yönetim kadrosuna da akıl izan lazım. rijkaard bunları sağlayabilir mi dersen ona da cevabım hayır olur galiba.

Yalnız kombineler ellerinde patlayacak . Artık Ultraslan a üye olanların akrabalarına ucuza satarlar

hikmet karamanın t.direkktör olması için bi sebepn söyleyin bana.. geçmişte ne başarısı, ne de kanıtladığı bişey var.... hagi diyoruz onun en azından 6 ay galatasarayı yönetmişliği ve fenere 5 atmışlığı ve tabiki gönlümüzde taht kurmak gibi yönleri var

hikmet karamanın t.direkktör olması için bi sebepn söyleyin bana.. geçmişte ne başarısı, ne de kanıtladığı bişey var.... hagi diyoruz onun en azından 6 ay galatasarayı yönetmişliği ve fenere 5 atmışlığı ve tabiki gönlümüzde taht kurmak gibi yönleri var

Kocaeli ile Wenger'e 4 çaktı hazırlık maçında ;)

Başarı karın doyurmuyor , Fenerin başındaki Aykutun ne başarısı varda Fenerin başında , Fener tıkır tıkır top oynuyor arkadaş . Biraz etrafına bakın tıkır tıkır top oynayanların başında hep Türkler var. Bırakın bu yabancı sevdasını yaa.

Vizyonsuzmuş , Çok komikmiş , Galatasaray'a yakışmazmış , kelmiş , karizmatik değilmiş vsvs (Tabii bazılarını abartarak yazdım )

Arsene Wenger 96'da Arsenal'in başına geçtiğinde " Arsene Who " diye başlıklar atıldı, vizyonsuz dendi, kariyeri yok dendi Monaco'dan gelmesine rağmen. Her defasında eleştirildi. Şimdi İngiltere'de en fazla saygı duyulan 2 teknik adamdan biri.

Bülent Korkmaz geldi, ne gibi bir vizyonu vardı. Varmıydı teknik direktörlük kariyeri.

Fenerbahçe'ye Oğuz, Rıdvan, Aykut geldi. Nerde kariyer ?

Beşiktaş'a gelen yerli teknik adamları saymıyorum bile.

Aslantepeye Hikmet Karamanla çıkıyoruz vay be :D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt