- 8 Mayıs 2009
- 18.894
- 6.365
- 2.493
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Böyle Sokak ağızı ile konuşacaksan Onur , bende senin her mesajına labali cevaplar vereyim.
Sorularıma cevap vererek yanıtlasan ? Ben Hakan Kutlu yada Hikmet Karaman yada atıyorum Yılmaz Vural ben Türk olmasından bahsediyorum. Nedense Rj gittiğinde hangi Türk gelirse gelsin Vizyonsuzluk olacak . Bana Vizyon'un anlamını söyleyin !
Böyle Sokak ağızı ile konuşacaksan Onur , bende senin her mesajına labali cevaplar vereyim.
Sorularıma cevap vererek yanıtlasan ? Ben Hakan Kutlu yada Hikmet Karaman yada atıyorum Yılmaz Vural ben Türk olmasından bahsediyorum. Nedense Rj gittiğinde hangi Türk gelirse gelsin Vizyonsuzluk olacak . Bana Vizyon'un anlamını söyleyin !
ertem sener;
![]()
Zahashasahash Bülent Arınç ile ne alakası var olayın sanki Manisa başkanı adam.

Sagolasin hakikaten gulduk ozellikle Rijkaard ve Ronaldinho cok komikler,rahatlikla komedi filmlerinde oynayabilirler,Jim Carrey tarzi filan,tebrik ederim iyi yakalamissin.
Niye hikmet karaman bana birisi birtek sebep söylesin.
İçimden bir ses Hikmet Karaman teknik direktör, Fatih Terim sportif direktör olacak diyor.
Niye hikmet karaman bana birisi birtek sebep söylesin.