# Hikmet Karaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hikmet Karaman

Böyle Sokak ağızı ile konuşacaksan Onur , bende senin her mesajına labali cevaplar vereyim.

Sorularıma cevap vererek yanıtlasan ? Ben Hakan Kutlu yada Hikmet Karaman yada atıyorum Yılmaz Vural ben Türk olmasından bahsediyorum. Nedense Rj gittiğinde hangi Türk gelirse gelsin Vizyonsuzluk olacak . Bana Vizyon'un anlamını söyleyin !

Sevgili renkdas ben dilim döndügünce neden vasıfsız elemanlarla olmıcagını söyliyim Bize güven veren belirli bir oyun anlayısı olan sadece türkiyede onla degil avrupadada onla basarıya ulasacagımızı düşündüren bi hoca olmalı bunlardan yerli olarak 2 isim var genc nesilden biri E.saglam digeri a. avcı karakter mevzusuna girmiyorum bile ikiside adam gibi adam benim vizyon anlayısım budur o yuzden hikmette hikmet yok.

Böyle Sokak ağızı ile konuşacaksan Onur , bende senin her mesajına labali cevaplar vereyim.

Sorularıma cevap vererek yanıtlasan ? Ben Hakan Kutlu yada Hikmet Karaman yada atıyorum Yılmaz Vural ben Türk olmasından bahsediyorum. Nedense Rj gittiğinde hangi Türk gelirse gelsin Vizyonsuzluk olacak . Bana Vizyon'un anlamını söyleyin !

Türk olma diye bir şey ayırt etmedim.Hadi Abdullah Avcı dersin anlarım.Ame elin Evliya Çelebilerini gelip vizyon demeniz hakikatten komik.Başarısız bi hocayla onları karşılaştırmak komik.Aynı mantık dünyadaki diğer milyarlarca insanın Rijkaard'dan başarılı olma ihtimali var.

Adamlar Evliya Çelebi hiç biri bir Abdullah Avcı değil.Türk deyip adamlarla Abdullah hocayı bir kefeye koymanız Abdullah Avcı'ya,Terim'e,Denizli'ye,Yanal'a hakarettir.Hakan Kutlu nedir de vizyondur?Sen söyle

FatihDemireli Fatih Demireli

Fatih Terim yerine Hikmet Karaman'i getirmenin mantigi: "Daha iyisini alana kadar en iyisi bu!"

Zahashasahash Bülent Arınç ile ne alakası var olayın sanki Manisa başkanı adam.

İçimden bir ses Hikmet Karaman teknik direktör, Fatih Terim sportif direktör olacak diyor.

Rijkaard yaptı, Hikmet Karaman'da tüyü diker bu sene foseptik oldu gitti sağolsunlar!

hakan şükür sportif direktör olsun tugay da hoca...hikmetten se bu evlatlara şans vermek çok daha mantıklı...ha diyeceksiniz GS staj yapılacak yer mi?sonuna kadar katılıyorum ancak hikmet karamanın başaramayacağını düşünüyorum.

O hesap bana fake gibi geldi saçma şeyler yazılmış dalga geçiliyor sanki.

Benim düşüncem Hikmet Karaman ayarında bir hoca gelir onun üstünede Fatih Terim yada Hakan Şükür gelir hani şu idari işlerle ilgili bir konum var ya o işte.

Niye hikmet karaman bana birisi birtek sebep söylesin.

ertemsenr Ertem Sener

son dakika gs ersun yanal ile anlaşmak üzereymiş.rijkaard yüzde 99 gidiyor 24 saat içinde

dün de bunu yazmış.

ertemsenr Ertem Sener

bu sevdadan vazgeçersek carlos velaaaamızı versinnnn

azahsgasgs bu ne lan?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt