# Hikmet Karaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hikmet Karaman

Benim yabancı düşmanı olduğumdan ırkçılığımdan falan söz edilmiş. Ben böyle biri değilim. Sadece başarısızlığa prim verilmesine ve başarılı olsun yada olmasın herhangi bir Türk antrenörünü aşağılayıcı sözler söyleyip, resimler koyulmasına, gülme smayllarıyla alay edilmesine karşıyım. Siz körü körüne 1.5 yıldır başarısız olmuş bir adamı savunuyorsunuz da ben Türkiye liginde çalıştırdığı takımlarda başarılı olmuş bir antrenörü savununca mı kabahat oluyor. Karizması varmış da Karaman'ın yokmuş. Olay karizma mıdır, başarılı olmak mıdır. Felix Magath'ın çok mu karizması var adam onca takımda başarılı olmuş. Lucescu çok mu karizmatik başarılı olmuş. Ben yabancı karşıtı olsam bu adamlara da karşı çıkarım. Oysaki ben Derwall'i de severim, Gerets'i de, Lucescu'yu da, Hagi'yi de. Başarılı olmuş kişinin pasaportu mühim değildir benim için ama sizin için mühim olmalı ki sabahtan beri aşağılanıyor Hikmet Karaman. İtalyan olsaydı ve İtalya Liginde pek çok takımda başarılı işler yapmış biri olsaydı adı da Hikmetto Karamanteri olsaydı severdiniz. Türk olduğu için, karizmasız ilan ediliyor nedense ve aşağılanıyor. Karizma mıdır kıstas. Rijkaard'da ben bir karizma göremiyorum. Boş boş bakan birisi. Karizmatik olsaydı futbolcuların ona karşı bir saygısı olurdu bu zamana kadar. Var mı saygı yok. Sevgi var mı yok. Ama varsa yoksa kadro kalitesiz, yerliler suçlu. Sanki her gün Floryada yaşıyorsunuz da neler yaşandığını biliyorsunuz.

Not: Bu benim kardeşimin profili. "Yabancı yalakaları" sözüyle 1 hafta ceza alınacak ne vardır diye adminlere soruyorum..

Hikmet Karaman'a bu kadar karamsar bakmayın arkadaşlar. Kısa sürede bizi başarıya götürecek tek Türk teknik adam.

Hep kisa sure basari zaten, Rijkaard uzun sure icin gelmemismiydi ? hep gunu kurtarmak icin hamleler yapiyor yonetim

Benim yabancı düşmanı olduğumdan ırkçılığımdan falan söz edilmiş. Ben böyle biri değilim. Sadece başarısızlığa prim verilmesine ve başarılı olsun yada olmasın herhangi bir Türk antrenörünü aşağılayıcı sözler söyleyip, resimler koyulmasına, gülme smayllarıyla alay edilmesine karşıyım. Siz körü körüne 1.5 yıldır başarısız olmuş bir adamı savunuyorsunuz da ben Türkiye liginde çalıştırdığı takımlarda başarılı olmuş bir antrenörü savununca mı kabahat oluyor. Karizması varmış da Karaman'ın yokmuş. Olay karizma mıdır, başarılı olmak mıdır. Felix Magath'ın çok mu karizması var adam onca takımda başarılı olmuş. Lucescu çok mu karizmatik başarılı olmuş. Ben yabancı karşıtı olsam bu adamlara da karşı çıkarım. Oysaki ben Derwall'i de severim, Gerets'i de, Lucescu'yu da, Hagi'yi de. Başarılı olmuş kişinin pasaportu mühim değildir benim için ama sizin için mühim olmalı ki sabahtan beri aşağılanıyor Hikmet Karaman. İtalyan olsaydı ve İtalya Liginde pek çok takımda başarılı işler yapmış biri olsaydı adı da Hikmetto Karamanteri olsaydı severdiniz. Türk olduğu için, karizmasız ilan ediliyor nedense ve aşağılanıyor. Karizma mıdır kıstas. Rijkaard'da ben bir karizma göremiyorum. Boş boş bakan birisi. Karizmatik olsaydı futbolcuların ona karşı bir saygısı olurdu bu zamana kadar. Var mı saygı yok. Sevgi var mı yok. Ama varsa yoksa kadro kalitesiz, yerliler suçlu. Sanki her gün Floryada yaşıyorsunuz da neler yaşandığını biliyorsunuz.

Not: Bu benim kardeşimin profili. "Yabancı yalakaları" sözüyle 1 hafta ceza alınacak ne vardır diye adminlere soruyorum..

Sen ne için ceza aldın renkdaş ,hangi gerekçe ile acaba ?

Bana ozaman Rj ile Hakan Kutlu arasında ki farkı söyle ? Elindeki kadro kalitesinin orantıları ile birlikte. Birinin elinde 140 M € luk kadro diğerinin elinde 15 m € yu geçmeyen bir takım . RJ ne yapmış , Hakan Kutlu ne yapmış ? Rj Avrupada ne yapmış Galatasaray ile Hakan Kutlu daha kötüsünü yapabilir mi ? Vizyonsuzluk dediğin kavram bir anda yerin dibine girmektir. Çok başarılı bir TD olur , sonra o gider onun yerine Hakan Kutlu'yu getirirsin anlarım ama RJ başarısız Rj'den sonra gidip Hakan Kutlu 'yu getirmek Vizyonsuzluk değil , akılcılıktır.

Rijkaard ve benim aramda da fark yok o zaman

Eee yuh

Vizyon=Hakan Kutlu imiş hey gidi günler

Servet,Sarp,Balta,Ayhan,Özbek gibi adamların olduğu takım tabi ki Hikmet Karaman'a kadar düşecektir.

O zaman gönderelim Hakan Kutlu'yu ya da dedemi Barcelona'ya şampiyon yapsın.

Bana Barça'dan bahsetme burada Merih. Galatasaray'dan bahset , o zaman o dedeni gönderelim Hakan Kutlu'nun başındaki takımlara puan ve puanlar alsın . Barcelona öyle tek TD ile felan şampiyon olamaz. O zaman şöyle diyelim bende , Barça taraftarını , yönetimini , Rj 'nin bütün çalıştıklarını buraya getirelim Barçada iken şampiyon yapmazsa adam değilim.

Konuya çok yanlış yerlerden bakıyorsunuz , ondan Türkiye hiç gelişemiyor . Hikmet Karaman dediğiniz adam , teknik bilgisi ile 15'e 20'ye katlar buradaki herkesi .

İnsanlara yalaka diye hitap etmek ceza almak için yeterli bir sebep olmalı.

Bana Barça'dan bahsetme burada Merih. Galatasaray'dan bahset , o zaman o dedeni gönderelim Hakan Kutlu'nun başındaki takımlara puan ve puanlar alsın . Barcelona öyle tek TD ile felan şampiyon olamaz. O zaman şöyle diyelim bende , Barça taraftarını , yönetimini , Rj 'nin bütün çalıştıklarını buraya getirelim Barçada iken şampiyon yapmazsa adam değilim.

Konuya çok yanlış yerlerden bakıyorsunuz , ondan Türkiye hiç gelişemiyor . Hikmet Karaman dediğiniz adam , teknik bilgisi ile 15'e 20'ye katlar buradaki herkesi .

Sen olaya çok farklı yerlerden bakıyorsun sen Galatasaray'ın vizyonunu böyle adamlarla bir tutuyorsan Galatasaray'ı tanımamışın kusura bakma.

Bide Hikmet Karamanla kadıköyde feneri yeniyormuşuz

siz görün ozaman taraftarı :asd:

Hep kisa sure basari zaten, Rijkaard uzun sure icin gelmemismiydi ? hep gunu kurtarmak icin hamleler yapiyor yonetim

Uzun vadeli planlarda Rijkaard'a yapılanlar yapılacaksa bir başka teknik adama ; O zaman günü kurtarmak. Benim kısa zamanda başarıdan kastım, başarıyı yakalarsak Hikmet Karaman'la devamı da gelir.

Hacı Wenger'le 2 dakikalık konuşma videosu yüzündenmi bu düşüncen :D Yapma allah aşkına ya.

Tabiki de hayır. Wenger'le olan yakın dostluğu benim için tabiki de artıdır ama Hikmet Karaman'ın da duruşu, tarzı ve özgüveni ortada. En beğendiğim yerli teknik adam. Ben desteklerim Hikmet Karaman'ı. Başka yerli gelirse de desteklemem. Destekleyeceğim tek yabancı adam da Gerets'ten başkası değil.

Hakkaten inanamıyorum yahu.:DBiz ciddi ciddi bu adamın gelme ihtimali üzerinden konuşuyoruz saatlerdir.Çok fena sövesim var ama kimden başlasam bilemiyorum.Başkan mı?Yönetim mi?Sabotajcılar mı?Garip taraftarımız mı?:o

Rijkaard ve benim aramda da fark yok o zaman

Eee yuh

Vizyon=Hakan Kutlu imiş hey gidi günler

Böyle Sokak ağızı ile konuşacaksan Onur , bende senin her mesajına labali cevaplar vereyim.

Sorularıma cevap vererek yanıtlasan ? Ben Hakan Kutlu yada Hikmet Karaman yada atıyorum Yılmaz Vural ben Türk olmasından bahsediyorum. Nedense Rj gittiğinde hangi Türk gelirse gelsin Vizyonsuzluk olacak . Bana Vizyon'un anlamını söyleyin !

Ben Terim ile Hagi disina cikmaz hoca olayi demistim ama gorunen cikacak gibi.Hikmet hocayi severim bizimlede calisti zamaninda ,teknik, taktik ,oyuncularla iletisimi ,3 dil bilmesi bunlarda sorun olmaz gayet goturur,lakin iki Adnanla ve entrikalariyla basadebilir mi orda endiseliyim.Terim yada Hagi yi isteme nedenim iki Adnanada kok sokturecek olmalaridir.Neyse bekleyelim gorelim.

Eğer ki sen bu yüzden ceza aldıysan çok yazık,gerçekten adalet sıfıra inmiş.

Sabahtan beri kimlerin ne hakaretlerde bulunduğunu çok iyi biliyoruz,onu bırak şu anda Hikmet Karaman için hakaret üstüne hakaret olan ,aşağılayıcı yazıları da okuyoruz.

Sırf yabancı yalakası dediğin için bu mazaretle haklı olan görüşlerini bu şekilde cezalandırıyorlarsa diyecek bişye yok.

O zaman burda birçok kişi ceza almlaı ve tartışma ortamı açılmamalı ,burda tartışmanın amacı ne?

Ben bu arkadaşın yazdıklarını okudum hiçbir hakaret olmadığı gibi kendisi Hikmet hocayı aşağılayıcı söylemlerde bulunmuş kişilere karşı çıkmıştır ve bu nedenle ceza almıştır.

Yabancı yalakaları sözünde ne vardır eğer bu söze 1 hafta ceza verilecekse cezadan geçilmez ortalık.

Apaaçık ki arkadaşın haklı yorumları can sıkıtı ve haksız yere uzaklaştırıldı.

Muhalefeti kendi kişiselyorumlarına uymayan bazı arkadaşlar,forumda ki mevkisini kullanarak cezalandırıyorlar.

Şimdi ben de bu arkadaşın söylediği tüm görüşlere katılıyorum,o zaman bana da ceza verin beyler.!

Ama adalet nerde bir düşünün.

Eğer doğruysa gerçekten inanılmaz derecede karmaşık düşünceler oluşacak kafamda. Rijkaard vs. Karaman muhabbeti bir yana Eskişehir'in ve Bülent Uygun'un yaptığı adiliğin aynısını biz yapıyoruz.

Yazıklar olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt