# Hikmet Karaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hikmet Karaman

Size bir fıkra anlatıcam : Bi gün Galatasaray Rijkaard'ı kovup yerine Hikmet Karaman'ı getirmiş.

karamankoyun1.jpg

Şakanın da bi dozu, ayarı olur.

Adam gibi adam hikmet karaman... duyarsınız bunu yarın.

Hocam rahat olun, hepimiz sitemliyiz, duyguluyuz. Degmez. :)

adama bak ya yabanci yalakasi diyor

burada dalga gecenlerden hangisi adamla turk diye dalga gecti ?

sen ne bicim bir insansin hic mi perspektifin olmadi hayatin boyunca?

dauma kokocu derken de bunlari dusunurmuydun?

tovbe yarabbim yaaaa

5 kisiyi at bu forumdan hersey gulluk gulistanlik

ama insanlarinda bir sabri var be

Bende aynı görüşteyim Emrah ile . Yok Türk teknik Direktör'ün sitesi bilmem neyi ile sabahtan beri alay ediliyor , makara yapılıyor resimleri yayınlanıyor. Adamda aynı şeyi yabancı yapsa , ooo müthiş site bilmem ne derdi buradaki bütün o resimleri siteleri koyan insanlar. Atıyorum o yabancı , Lippi olsaydı . Bende RJ'yi seviyorum ancak Türk olduğunda alay konusu olmasıda kötü bir durum olarak geliyor bana.

Zaman kavga etme zamanı değil,zaman çözüm bulma zamanı.

Ortada bir gerçek var yönetim ve teknik kadro çok kötü durumda,ve buna acil bir çözüm şart.

Bu iş ne bu yönetimle yürür ne de bu teknik ekip ve futbolcularla.

Bunun içindir ki bu kurulu düzen ve sistem masallarınadan uyanma vakti gelmiştir.

Önce yönetimin bu işi bırakması sonra da teknik ekibin bırakması en etik olanıdır.

olayin turk olmasiyla alakasi yok yunus

bende mesela onu getirmenin vizyonsuzluk oldugunu dusunuyorum

ama diger konuda sitesinden cok etkilendigimi soyledim

irkci olmayan insanlarin baskalarini irkci olarak gormemesi ile ilgili cok tezler var psikolojide

adamin karizmatik olup olmamasi ile turk olup olmamasi arasindaki baglantiyi buradaki cok insan gorebiliyordur bence

birbirimizi o kadar kultursuz gormeyelim bence

Hikmet Karaman göreve gelirse yönetim tam tüy dikmiş olacak. Bu sefer kesin Galatasaray'ı bitirmeye and içtiklerine inanırım ve bu yönetim Galatasaray'ın başından ayrılana kadar Galatasaray'ın G'sini bile konuşmam.

O zaman RJ'deki Karizmayı söyleyin bana , karizma kavramı nedir ? Herkes RJ müthiş karizma diyor ben karizma tarafını göremiyorum mesela :)

Neyse kendi görüşlerimdi , ne zaman Türk TD olsa vizyonsuzluk oluyor unutmayın ki GALATASARAY en iyi başarılarını Türk teknik direktörler ile aldı buysa vizyonsuzluk buyrun gelsin Yabancı teknik direktörler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt