Cevap: # Hikmet Karaman
Bende aynı görüşteyim Emrah ile . Yok Türk teknik Direktör'ün sitesi bilmem neyi ile sabahtan beri alay ediliyor , makara yapılıyor resimleri yayınlanıyor. Adamda aynı şeyi yabancı yapsa , ooo müthiş site bilmem ne derdi buradaki bütün o resimleri siteleri koyan insanlar. Atıyorum o yabancı , Lippi olsaydı . Bende RJ'yi seviyorum ancak Türk olduğunda alay konusu olmasıda kötü bir durum olarak geliyor bana.
Hikmet Karaman ve Yılmaz Vural gibi isimlerle dalga geçerler,çünkü onlar Barcelonayı isimle çalıştıracak kadar popüler olamdılar hiçbir zaman.
onlar için başarı sadece şampiyoluklar ve prestijli isimlerden geçer.
halbu ki bu isimler Galatasaray ın bütçesinin 10 da 1 i etmeyecek takımları her sezon bu zorlu ligde küme düşmemek için ellerinden geleni yapan adamlardır.
futbol bilgileri önemli değildir,isimleri,sıfatları,m,mkleri ve şöhretleri önemlidir.
hiçbirşey zoruma gitmiyor da kendi değerlerimizi böle dalga geçer biçimde aşağılamak zoruma gidiyor.Bunları koruyncada yabancı düşmanı oluyorsun ,bilmem ne oluyorsun.
arkadaş bana Türkiye stadartları içinde Hikmet Karaman la ,Frank arasında tek bir fark gösterin.
Ne yapmış 2 sezonda dahi hoca Frank,Türk futboluna hangi yıldızı sunmuş,Avrupa kuplarında ne yapmış,Lig de ne yapmış?
Ne başarısı var, banane yıldızlar jenarasyonunun içinmde ki başarılarından Frank efendinin bana ne vermiş koca bir hiç.
ee ne fark kaldı şimdi Hikmet hocayla arasında.
bir büyük takımda şans verdiniz mi ki Hikmet hoacayı bu kadar aşağılıyorsunuz?
ben şundan eminim ki başımızda olsaydı şu anda bundan kötü futbol oynamazdık, ee biri o zaman bana söylesin bizim için aralarında ki fark ne?
Teknik adamlık popülerlik mi Galatasaray ın başında olamk için kıstas nedir?
Herşeyden önce yıllardı şereflice anadolu takımların hocalığını yapan,Türk futboluna yeni yüzler sunmuş bu isme sallarken ,profosyonel şekilde parasını alan ve sadece para için burda bulunan Hollanda lı bir teknik adama bu kadar sahip çıkıyorken nasıl bu kadar Hikmet Karaman dalga konusu yapılabilir.
Bu işleri ben çözemedim arkadaş,çözen biri varsa yazsın da bilelim.
Ayrıca ben de takımın başına Hikmet Karaman ın gelmesini istemeyenlerdenim bu da bilinsin.
ama dalga geçer vaziyette söylemiyorum ,gelirse de bu durumdan daha iyi olacağımız açık bundan da eminim.