# Hikmet Karaman

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Cevap: # Hikmet Karaman

O zaman RJ'deki Karizmayı söyleyin bana , karizma kavramı nedir ? Herkes RJ müthiş karizma diyor ben karizma tarafını göremiyorum mesela :)

Neyse kendi görüşlerimdi , ne zaman Türk TD olsa vizyonsuzluk oluyor unutmayın ki GALATASARAY en iyi başarılarını Türk teknik direktörler ile aldı buysa vizyonsuzluk buyrun gelsin Yabancı teknik direktörler.

Hakan Kutlu gelsin o vakit

A.Sezgin ve yönetim anlayışına yakışır.

O zaman RJ'deki Karizmayı söyleyin bana , karizma kavramı nedir ? Herkes RJ müthiş karizma diyor ben karizma tarafını göremiyorum mesela :)

Neyse kendi görüşlerimdi , ne zaman Türk TD olsa vizyonsuzluk oluyor unutmayın ki GALATASARAY en iyi başarılarını Türk teknik direktörler ile aldı buysa vizyonsuzluk buyrun gelsin Yabancı teknik direktörler.

yooooooo akillari nerdeydi

sezon basinda gelseydi abdullah avci aslanlar gibi

ben plansiz programsiz, sinsice koltuk sevdasiyla yanip tutusanlarin karsisindayim

avci karizmatik mesela, teknik direktor semboldur, karizma isin buyuk bir parcasi

rijkaard gidip yonetim gitmedikten sonra kim gelirse gelsin

hikmet hocayada allah kolaylik versin

Frank Rijkaard'dan sonra, Hikmet Karaman. :o

Kendi takımını yarı yolda bırakıp gelen adamdan hayır gelmez arkadaşlar. Eğer gelirse nasıl karakterde birisi olduğu anlaşılır zaten.

Bende aynı görüşteyim Emrah ile . Yok Türk teknik Direktör'ün sitesi bilmem neyi ile sabahtan beri alay ediliyor , makara yapılıyor resimleri yayınlanıyor. Adamda aynı şeyi yabancı yapsa , ooo müthiş site bilmem ne derdi buradaki bütün o resimleri siteleri koyan insanlar. Atıyorum o yabancı , Lippi olsaydı . Bende RJ'yi seviyorum ancak Türk olduğunda alay konusu olmasıda kötü bir durum olarak geliyor bana.

Hikmet Karaman ve Yılmaz Vural gibi isimlerle dalga geçerler,çünkü onlar Barcelonayı isimle çalıştıracak kadar popüler olamdılar hiçbir zaman.

onlar için başarı sadece şampiyoluklar ve prestijli isimlerden geçer.

halbu ki bu isimler Galatasaray ın bütçesinin 10 da 1 i etmeyecek takımları her sezon bu zorlu ligde küme düşmemek için ellerinden geleni yapan adamlardır.

futbol bilgileri önemli değildir,isimleri,sıfatları,m,mkleri ve şöhretleri önemlidir.

hiçbirşey zoruma gitmiyor da kendi değerlerimizi böle dalga geçer biçimde aşağılamak zoruma gidiyor.Bunları koruyncada yabancı düşmanı oluyorsun ,bilmem ne oluyorsun.

arkadaş bana Türkiye stadartları içinde Hikmet Karaman la ,Frank arasında tek bir fark gösterin.

Ne yapmış 2 sezonda dahi hoca Frank,Türk futboluna hangi yıldızı sunmuş,Avrupa kuplarında ne yapmış,Lig de ne yapmış?

Ne başarısı var, banane yıldızlar jenarasyonunun içinmde ki başarılarından Frank efendinin bana ne vermiş koca bir hiç.

ee ne fark kaldı şimdi Hikmet hocayla arasında.

bir büyük takımda şans verdiniz mi ki Hikmet hoacayı bu kadar aşağılıyorsunuz?

ben şundan eminim ki başımızda olsaydı şu anda bundan kötü futbol oynamazdık, ee biri o zaman bana söylesin bizim için aralarında ki fark ne?

Teknik adamlık popülerlik mi Galatasaray ın başında olamk için kıstas nedir?

Herşeyden önce yıllardı şereflice anadolu takımların hocalığını yapan,Türk futboluna yeni yüzler sunmuş bu isme sallarken ,profosyonel şekilde parasını alan ve sadece para için burda bulunan Hollanda lı bir teknik adama bu kadar sahip çıkıyorken nasıl bu kadar Hikmet Karaman dalga konusu yapılabilir.

Bu işleri ben çözemedim arkadaş,çözen biri varsa yazsın da bilelim.

Ayrıca ben de takımın başına Hikmet Karaman ın gelmesini istemeyenlerdenim bu da bilinsin.

ama dalga geçer vaziyette söylemiyorum ,gelirse de bu durumdan daha iyi olacağımız açık bundan da eminim.

Hakan Kutlu gelsin o vakit

Gelebilir , bu bir vizyonsuzluk değildir. Karizma olarak söylediysen , karizmaya bakarak adam getiremeyiz herhalde. O zaman sen söyle Onur kim gelsin ? Morinho istermisini ?

yooooooo akillari nerdeydi

sezon basinda gelseydi abdullah avci aslanlar gibi

ben plansiz programsiz, sinsice koltuk sevdasiyla yanip tutusanlarin karsisindayim

avci karizmatik mesela, teknik direktor semboldur, karizma isin buyuk bir parcasi

rijkaard gidip yonetim gitmedikten sonra kim gelirse gelsin

hikmet hocayada allah kolaylik versin

Bu saatten sonra gidip yabancı teknik direktör getir , farkeden hiç birşey olmaz . Türk gelmeli kesinlik ile , bizim yabancı futbolcular ile sorunumuz yok , Türk futbolcular ile sorunumuz var onlar ile en iyi bağlantıyı kuracak olanda Türk teknik direktördür.Yabancılar gerçekten profesyonel futbolcularımız kim gelirse gelsin aynı düzeyde oynarlar.

Gelebilir , bu bir vizyonsuzluk değildir. Karizma olarak söylediysen , karizmaya bakarak adam getiremeyiz herhalde. O zaman sen söyle Onur kim gelsin ? Morinho istermisini ?

Bu saatten sonra gidip yabancı teknik direktör getir , farkeden hiç birşey olmaz . Türk gelmeli kesinlik ile , bizim yabancı futbolcular ile sorunumuz yok , Türk futbolcular ile sorunumuz var onlar ile en iyi bağlantıyı kuracak olanda Türk teknik direktördür.Yabancılar gerçekten profesyonel futbolcularımız kim gelirse gelsin aynı düzeyde oynarlar.

Hakan Kutlu vizyonsuzluk değilse kapatalım forumu gidelim.Abdullah Avcı deseniz neyse Evliya Çelebilerden bahsediyoruz

Bu ismin bizimle geçmesi bile vizyonsuzluktur.Sorunu yerli düşmanlığı gibi basitliğe indirgemeyin.Bu kadar kolay mı burada çalışmak. Hikmet Karaman. Lan bir tarafta Şampiyonlar Ligi kupasını görmüş bir adamı kovuyorsun, diğer tarafta Hikmet Karaman'ı getiriyorsun.

HİKMET KARAMAN GALATASARAY'DA...48 SAAT İÇİNDE AÇIKLANACAK.HAYIRLI OLSUN

Twitter

ertemsenr Ertem Sener

HİKMET KARAMAN GALATASARAY'DA...48 SAAT İÇİNDE AÇIKLANACAK.HAYIRLI OLSUN

Hakan Kutlu vizyonsuzluk değilse kapatalım forumu gidelim.Abdullah Avcı deseniz neyse Evliya Çelebilerden bahsediyoruz

Bana ozaman Rj ile Hakan Kutlu arasında ki farkı söyle ? Elindeki kadro kalitesinin orantıları ile birlikte. Birinin elinde 140 M € luk kadro diğerinin elinde 15 m € yu geçmeyen bir takım . RJ ne yapmış , Hakan Kutlu ne yapmış ? Rj Avrupada ne yapmış Galatasaray ile Hakan Kutlu daha kötüsünü yapabilir mi ? Vizyonsuzluk dediğin kavram bir anda yerin dibine girmektir. Çok başarılı bir TD olur , sonra o gider onun yerine Hakan Kutlu'yu getirirsin anlarım ama RJ başarısız Rj'den sonra gidip Hakan Kutlu 'yu getirmek Vizyonsuzluk değil , akılcılıktır.

Gülüyorum Lan Gülüyorum Hikmet Karaman ve Galatasaray? Ne deyim bilemiyorum :D

Olumlu yanından bakayım Adnan Polat'ı indirmek daha kolay artık Sene sonu Hikmetiyle beraber giderler artık.

Bana ozaman Rj ile Hakan Kutlu arasında ki farkı söyle ? Elindeki kadro kalitesinin orantıları ile birlikte. Birinin elinde 140 M € luk kadro diğerinin elinde 15 m € yu geçmeyen bir takım . RJ ne yapmış , Hakan Kutlu ne yapmış ? Rj Avrupada ne yapmış Galatasaray ile Hakan Kutlu daha kötüsünü yapabilir mi ? Vizyonsuzluk dediğin kavram bir anda yerin dibine girmektir. Çok başarılı bir TD olur , sonra o gider onun yerine Hakan Kutlu'yu getirirsin anlarım ama RJ başarısız Rj'den sonra gidip Hakan Kutlu 'yu getirmek Vizyonsuzluk değil , akılcılıktır.

O zaman gönderelim Hakan Kutlu'yu ya da dedemi Barcelona'ya şampiyon yapsın.

Hikmet Karaman'a bu kadar karamsar bakmayın arkadaşlar. Kısa sürede bizi başarıya götürecek tek Türk teknik adam.

Hikmet Karaman, Yılmaz Vural. Bunlar gerçekten değeri bilinmeyen hocalar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt