hikmet kaya

Lan adam fener forumuna üye burda başlık açıyosunuz adam evde kahkaha atıyodur şimdi mal mısınız nesiniz

Kimse Deniz Soydan gibi olamadı. Adam çıktı delikanlı gibi "Ben Fenerbahçeli'yim" dedi. Takımını savundu, başlıklar açtı. Gayet nezih bir adamdı. Sıkıldı gitti sanırım.

Ali Koç'un başını çektiği ve fanatik Fenerlilerde görülen "Bastırılmış Galatasaray Sempatizanlığı (BGS) " rahatsızlığının belirtileri bu tarz sıradan taraftar seviyelerinde farklı tezahür ediyor. Aliş gibi başa geçip Galatasaray Nostalji Team kurmaya maddi imkanları yetmediği için Galatasaraylı olma dürtüsünü rol yaparak bastırmaya çalışıyorlar.

Bu arkadaşın %1 de olsa Galatasaylı olma ihtimalini düşünerek kendisini üzmemek adına bir olasılıksal yorum yaptım. Eğer yalancı bir Fenerli değilse yazdıklarım kendisi için geçerli değildir.

Bu forumda bu yazdıklarımı okuyan rol kesen diğer üyelereyse sözüm şudur: hayat gerçekten çok kısa ve bir kez yaşanabiliyor. Böyle yalan dolanla, boş işlerle ömrünüzü tüketmeyin, gidin faydalı şeylerle uğraşın ve dürüst olun. Aslında camia olarak fesatı, hileyi çekememezliği bir bırakıp, dürüstçe kendi işinize gücünüze baksanız işlerinizde rast gidecek ama kime laf anlatıyoruz ki...

Allah kuru iftiradan saklasin.

Hicbir zaman antu.com ve turevleriyle ilisigim olmamistir.

Burada bana saydiranlar henuz uye olmamis belki de internet alemi icin portakaldaki vitaminken ben buraya uyeydim.

Burada bazilari var ki Fenerbahceli ve besiktasli arkadaslari esi dostu yokmus gibi davraniyorlar.
Bir Galatasarayli olarak Kadikoyde de mac izlerim Dolmabahcede de. Bu benim en dogal hakkim.

Burada bana saydiranlar henuz uye olmamis belki de internet alemi icin portakaldaki vitaminken ben buraya uyeydim.

Burada bazilari var ki Fenerbahceli ve besiktasli arkadaslari esi dostu yokmus gibi davraniyorlar.
Bir Galatasarayli olarak Kadikoyde de mac izlerim Dolmabahcede de. Bu benim en dogal hakkim.
Civciv seni

Senin en doğal hakkını vermek isterdimde

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

şimdi mesajlarını okudum Hikmet in

bana kuş gibi gelmedi

düşünceleri bizimkilerle paralel değil diye yaftalamamak lazım insanları

Mahir e arkadaş bulamadık o ayrı konu

Çok iyi Galatasaray'lıdır , cimbom oldboys tarzı , nkfvas ise hayat mottosudur.

Geri
Üst Alt