İbrahim Gençtürk
Büyük Kaptan
- 25 Ağustos 2015
- 23.639
- 7.631
- 1.123
forumun ilginç 1 üyesi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Üstad geçenlerde nkfvas diye dolanıyordu eğer fenerliyse baya geniş bir arkadaştırLan adam fener forumuna üye burda başlık açıyosunuz adam evde kahkaha atıyodur şimdi mal mısınız nesiniz
Fenerli olduğu için genişlemiş olabilirÜstad geçenlerde nkfvas diye dolanıyordu eğer fenerliyse baya geniş bir arkadaştır
ben ANMIYORUMSinan Bilgini andırıyor
Bu vesileyle Sn Efsane Entelektüel Aristokrat gibi aristokrat tanımının vucud bulmuş hali Sinan Bilgini analım
bi sen kaldınKimse Deniz Soydan gibi olamadı. Adam çıktı delikanlı gibi "Ben Fenerbahçeli'yim" dedi. Takımını savundu, başlıklar açtı. Gayet nezih bir adamdı. Sıkıldı gitti sanırım.
Civciv seniAllah kuru iftiradan saklasin.
Hicbir zaman antu.com ve turevleriyle ilisigim olmamistir.
Burada bana saydiranlar henuz uye olmamis belki de internet alemi icin portakaldaki vitaminken ben buraya uyeydim.
Burada bazilari var ki Fenerbahceli ve besiktasli arkadaslari esi dostu yokmus gibi davraniyorlar.
Bir Galatasarayli olarak Kadikoyde de mac izlerim Dolmabahcede de. Bu benim en dogal hakkim.
Allah kuru iftiradan saklasin.
Hicbir zaman antu.com ve turevleriyle ilisigim olmamistir.
Burada bana saydiranlar henuz uye olmamis belki de internet alemi icin portakaldaki vitaminken ben buraya uyeydim.
Burada bazilari var ki Fenerbahceli ve besiktasli arkadaslari esi dostu yokmus gibi davraniyorlar.
Bir Galatasarayli olarak Kadikoyde de mac izlerim Dolmabahcede de. Bu benim en dogal hakkim.